Jennifer Aniston gecast voor Jackie Brown prequel 'Switch'

Ook Dennis Quaid toegevoegd aan de film over Louis en Ordell, in Tarantino's film gespeeld door Robert De Niro en Samuel L. Jackson.

Twee weken terug hoorden we dat John Hawkes en Yasiin Bey (a.k.a. Mos Def) gecast waren voor de rollen van respectievelijk Louis Gara en Ordell Robbie in Switch, een film die momenteel door het leven gaat als de Jackie Brown prequel. Beide films gaan over deze twee personages, in Tarantino's film gespeeld door Robert De Niro en Samuel L. Jackson, en in beide gevallen is het verhaal gebaseerd op een boek van Elmore Leonard.

Nu komt het nieuws binnen dat Jennifer Aniston en Dennis Quaid zijn toegevoegd aan de cast van Switch, een film die geschreven en geregisseerd wordt door Dan Schechter. Ook Ty Burrell is gecast.

Louis (Hawkes) en Ordell (Bey) besluiten een vrouw genaamd Mickey Dawson (Aniston) te ontvoeren die is getrouwd met een onroerend goed ontwikkelaar (Quaid). Deze wil zijn vrouw eigenlijk helemaal niet terug en weigert het duo losgeld te betalen. Ze besluiten vervolgens samen te werken met de inmiddels pislinke Dawson om manlief alsnog te belazeren.

Switch staat gepland voor 2013.



NieuwsFilm

meest populair