Video

Trailer 'Struck by Lightning' met 'Glee' ster Chris Colfer

De Golden Globe winnaar beproeft zijn geluk in de filmwereld.

door Jan-Peter Rook op 22.02.2012 om 13:09 in Video
Hieronder vind je de trailer van Struck by Lightning, een film die werd geschreven door Chris Colfer, bekend uit de tv-serie Glee. Hij speelt tevens de hoofdrol in de komedie die werd geregisseerd door Brian Dannelly (Saved!).

Colfer speelt een student die de mensen om zich heen afperst om ze mee te laten werken aan zijn literaire tijdschrift. Maar dan wordt hij plotseling door de bliksem geraakt. Verder rollen voor Christina Hendricks, Allison Janney, Sarah Hyland, Angela Kinsey, Dermot Mulroney en Rebel Wilson.

Het is nog onduidelijk wanneer Struck By Lightning precies uit zal komen.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arteron

Avatar

Hmm... ik vind het niet zo'n hele slechte film eigenlijk Smiley face

benjamin

Avatar

Dit is nu echt de eerste keer dat een vloek wordt weggebiept uit een trailer of een middenvinger wazig gemaakt. Mopje uit de film of gewoon actie van conservatieven?

Verder merk ik niks van getroffen worden door bliksem hierin, maar het ziet er wel tof uit.

Jonathancrane

Avatar

Trailer Recensie - Struck by Lightning

Chris Colfer is een naam die vooral bekend is bij gillende tienermeisjes of homoseksuelen vanwege de serie die echte mannen vermijden - Glee.

Maar ondanks zijn vreselijke stem geef ik de jongen toch een kans bij zijn eerste schrijfklus en grote filmrol.

De trailer begint al meteen fout als we opmerken watvoor kwaliteit we te zien krijgen. De makers willen je duidelijk laten weten dat je hier te maken hebt met een indie film.

Verder zien we een korte aankondiging dat er verschillende type jongeren rondlopen op deze Middelbare School. De humor in de trailer lijkt duidelijk richting die van Mean Girls uit 2004 te gaan.

Colfer is niet de domste, zijn dialogen zien er slim uit geschreven, maar het lijkt allemaal erg saai over te komen. Je hebt dit allemaal wel eens eerder gezien in andere zogenaamde slimme Middelbare School komedies.

Hierna begint het oplichten van de kinderen op school, iets dat regisseur Brian Dannely al eerder deed met Saved, en Will Gluck ook al probeerde met Easy A vorig jaar.

Het idee is leuk, en zoals ik a zei weet Colfer makkelijk dialogen te schrijven. Maar het allergrootste probleem van allemaal blijft toch Chris Colfer als acteur. Hij geeft een oninteressante look weg waar je moeilijk een hoofdrol bij kan bezichtigen.

Ik zal Struck by Lightning zeker een kans geven, alleen vrees ik wel dat het meteen op dvd gekeken zal worden !

5.5/10

Banned

Avatar

Geen ramp maar tegelijk staat de low-budjet look van de film mij niet aan. Ook heb ik het wel eventjes gehad met een personage dat High School bestempelt als de ergste plek ter wereld en wie het ooit heeft uitgevonden!. Chris Colfer lijkt nog een beetje in zijn Glee -fase te zitten en hij begint over "er zijn cheerleaders" enzovoort.. We zullen zien. Er zitten hier best wel een aantal niet onbekende acteurs in. Glee kon ik wel smaken. Alhoewel het derde seizoen een beetje uitgesponnen wordt tot er van die glee-wollenbal niks meer overblijft.

Banned

Avatar

benjamin "
Verder merk ik niks van getroffen worden door bliksem hierin, maar het ziet er wel tof uit."


Misschien moeten we het interpreteren als een 'metafoor'.

AlanWake

Avatar

Uhm hetspijt me hoor maar een echte man ontwijkt echt geen Glee hoor.
Ik volg het zelf al vanaf het begin.
En ik vind eigenlijk dat het betere voorlichting geeft aan 'gillende tienermeisjes' over homoseksuelen dan enige andere serie.

Ik zou het juist man vinden als mannen eens Glee probeerden te kijken.

Jonathancrane

Avatar

AlanWake "Uhm hetspijt me hoor maar een echte man ontwijkt echt geen Glee hoor.
Ik volg het zelf al vanaf het begin.
En ik vind eigenlijk dat het betere voorlichting geeft aan 'gillende tienermeisjes' over homoseksuelen dan enige andere serie.

Ik zou het juist man vinden als mannen eens Glee probeerden te kijken."


T+)

MikeyMo

Avatar

Ik kijk ook Glee, gezellige wegkijk TV

Banned

Avatar

MikeyMo "Ik kijk ook Glee, gezellige wegkijk TV"


Idd Glee is echt een vlotte goeie serie die altijd wel boeit en vaak heeft elk personage wel iets interessants te bieden. Al vind ik nu dat moraal kantje van de serie toch een beetje vervelend te gaan worden.

Jonathancrane

Avatar

De serie heeft degelijk humor [alleen uit Jane Lynch haar personage], maar de serie laat zien dat iedereen zou kunnen zingen van verschillende soorten type jongeren en die allemaal een wereldstem hebben.

Maar als je dan niet kan zingen en je dit wel wilt doen, dan keffen ze je uit in de serie om er niet bij te horen.

Ik vind die morale boodschap in de serie misleidend, en 1 van de grote redenen waarom ik het haat als een televisie show.

NieuwsFilm

meest populair