Video

Trailer voor horrorfilm '13 Eerie'

Van de mensen achter de 'Silent Hill' en 'Resident Evil' films.

door Jan-Peter Rook op 09.03.2012 om 13:04 in Video
Hieronder vind je de trailer voor horrorfilm 13 Eerie van regisseur Lowell Dean. Hoofdrollen zijn er voor Brendan Fehr, Katharine Isabelle, Brendan Fletcher en Nick Moran. De film wordt daarnaast geproduceerd door Don Carmody, die eerder werkte aan de Silent Hill en de Resident Evil films.

Zes ambitieuze forensische studenten bevinden zich op een afgelegen eiland tijdens een universitair project. De winnaar mag stage lopen bij de FBI. Het eiland werd vroeger gebruikt als een illegale biologische proeftuin waar criminelen voor dood werden achtergelaten. De komst van de studenten verstoort de rust, wat ten gevolg heeft dat een zooitje criminele zombies naar hen op jacht gaat.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Gezien de trailer zal het geen film zijn die al te serieus genomen moet worden. Luchtig vermaak voor even tussendoor. Zelf houd ik wel van zombiefilms.

stefanvh

Avatar

Ik haakte af bij "On a remote island with a secret past"

Jonathancrane

Avatar

Deze trailer kwam al 2-3 weken geleden uit. Het zal waarschijnlijk een horror film zijn die ik zal reviewen, maar laat het nou niet even erg als Creature van vorig jaar worden.

NieuwsFilm

meest populair