Video

Trailer On the Road

Langverwachte verfilming van een van de invloedrijkste boeken ooit, met Kristen Stewart, Garrett Hedlund en Sam Riley.

door Arman Avsaroglu op 10.03.2012 om 01:29 in Video
Hieronder zie je de trailer van de nieuwe film On the Road. Het is de verfilming van het legendarische boek van Jack Kerouac, dat een enorme invloed in de vorige eeuw. Het boek wordt gezien als het belangrijkste van de Beat Generation van de jaren '50. De verfilming, die door veel problemen werd geteisterd, is geregisseerd door Walter Salles. Hoofdrollen zijn er voor Kristen Stewart, Garrett Hedlund en Sam Riley.

Het boek en de film gaan over Sal Paradise. Na de dood van zijn vader ontmoet Paradise, een jongen uit New York die schrijver wil worden, Dean Moriarty, een wilde, charismatische ex-gevangene. Ze kunnen het gelijk goed met elkaar vinden en Sam besluit Dean te vergezellen op een reis die hun beide levens verandert.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jonathancrane

Avatar

Trailer Recensie - On The Road

Drama is een genre dat onder verschillende vormen van expressie verteld kan worden. Tegenwoordig is het populaire om tiener films te bewerken met zware literatuur of ze gewoon tot de uitdaging te brengen wat zwaarder werk aan te pakken. On The Road is opnieuw zo soort film.

Sam ''Ik heb de stem van Michael Shannon'' Riley speelt een schrijver waarvan alles gecompliceerd in zijn leven is. Hij is het type dat graag alleen schrijft en 2 vrienden heeft die compleet anders zijn dan hem maar wel met ze kan opschieten. Alsof we het nooit eerder hebben gezien.

Garrett Hedlund en Kirsten Stewart spelen waarschijnlijk de minder interessante personages van de film, omdat deze meer richting dat rebelse karakter gaan. Zonde, want ik hoopten van alle 3 meer diepte in de rol te kunnen zien.

Dan de bijrollen, want die zijn niet de minste. Drievoudig Oscar-Genomineerde Actrice Amy Adams speelt een schoonmaakster in deze film }:. Viggo Mortensen speelt een schietgrage heer die waarschijnlijk zo chagrijnig is als het maar kan zijn. Kirsten Dunst wordt afgedankt met een rolletje als de verloofde die verlaten wordt en Terrence Howard speelt iemand die goed met een saxofoon is.

Inderdaad mensen, de beste acteurs in de film spelen zielige bijrollen.

De trailer laat duidelijk weinig inspiratie zien van het boek, en bewijst zichzelf niet meer te zijn dan je doorsnee ''coming to age'' verhaal met een zware voice-over erbij.

Ik verveelde me, want dit zien we gewoon te vaak.

4.5/10

B@chelor

Avatar

Ik ken het boek niet, maar deze trailer wekt wel mijn interesse.

SJRSVLDT

Avatar

Je allerslechtste 'trailer recensie' tot nu toe Jonathancrane.. Niet omdat ik de trailer wel goed vind en jij niet, maar omdat je doet alsof je de hele film hebt gezien, de conclusies die jij trekt slaan helemaal nergens op.

Dat gezegd te hebben, ben ik hier wel benieuwd naar. De rol van Stewart doet iets meer denken aan haar bijrol in 'Into the Wild', tevens de enige rol van haar die ik wel kon waarderen.

Ereptile

Avatar

Het kan een film worden waarin Kristen Steward zich van een betere kant laat zien (als ze dat al niet in de nieuwe Snow White doet). Er zit een goede cast aan vast: Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Steve Buscemi, Terrence Howard e.a.
Ik begreep dat we in deze film iets meer van Stewart te zien krijgen. Smiley face

benjamin

Avatar

Snap ook niet echt goed wat het probleem is met de "zielige bijrollen" voor bekende koppen in de trailer recensie. Ten eerste kun je dit niet uit de trailer concluderen, maar wat is daar nu eigenlijk zo erg aan? Ken het boek niet, maar de hoofdrolspelers moeten duidelijk jong zijn, daar kun je toch geen Viggo Mortensen voor casten. Dat ze voor kleinere rollen toppers vragen, gebeurt toch vaker (kijk maar eens hoeveel screentime bepaalde topacteurs in Harry Potter krijgen). Vind ik zeker niet erg hoor, geeft die kleine personages alleen maar meer kans om te schitteren.

Trailer ziet er best wel fijn uit voor de rest. Hoop dat Stewart hier echt kan schitteren en bewijzen dat alle 'haters' ongelijk hebben.

Arteron

Avatar

Jonathancrane "
Dan de bijrollen, want die zijn niet de minste. Drievoudig Oscar-Genomineerde Actrice Amy Adams speelt een schoonmaakster in deze film }:. Viggo Mortensen speelt een schietgrage heer die waarschijnlijk zo chagrijnig is als het maar kan zijn. Kirsten Dunst wordt afgedankt met een rolletje als de verloofde die verlaten wordt en Terrence Howard speelt iemand die goed met een saxofoon is.

Inderdaad mensen, de beste acteurs in de film spelen zielige bijrollen."


Ik vind anders dat nieuw talent ook aangemoedigd moet worden. Zo komen ze nooit aan de top ;) Het is misschien vreemd om te zien dat de betere acteurs kleine (ondankbare) rollen krijgen maar daar kunnen ze toch ook nee tegen zeggen?

Jonathancrane

Avatar

SJRSVLDT "Je allerslechtste 'trailer recensie' tot nu toe Jonathancrane.. Niet omdat ik de trailer wel goed vind en jij niet, maar omdat je doet alsof je de hele film hebt gezien, de conclusies die jij trekt slaan helemaal nergens op.

Dat gezegd te hebben, ben ik hier wel benieuwd naar. De rol van Stewart doet iets meer denken aan haar bijrol in 'Into the Wild', tevens de enige rol van haar die ik wel kon waarderen."


Stewart is de slechtste actrice ontdekking sinds iemand dacht dat Jessica Alba talent had.

Sam Riley is een prima acteur, ik vind alleen dat hij de stem van Michael Shannon heeft.

Garret Hedlund vind ik een acteur die zichzelf nog moet bewijzen, en ik vrees dat dit niet de rol voor hem is. We hebben dit soort films gewoon veel te vaak gezien, en vind het zonde dat sterke acteurs als Adams,Mortensen en Dunst zich hiervoor lenen. Hun kunnen hoofdrollen krijgen, dan zijn dit afdank rolletjes.

Niks allerslechtste trailer recensie, maar voor mij de bittere waarheid over dit soort films.

Banned

Avatar

Lijkt erop dat Stewart eindelijk eens goed genomen wordt na haar twilight avontuur waarin ze door haar frustraties de dood in werd gejaagd.

NieuwsFilm

meest populair