Video

Trailer 'The Good Doctor' met Orlando Bloom

De uit het oog verloren acteur (The Lord of the Rings) maakt weer eens een film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 15.05.2012 om 12:14 in Video
Hieronder vind je de trailer voor The Good Doctor, geregisseerd door Lance Daly. Hoofdrollen zijn er voor Orlando Bloom, Riley Keough, Taraji P. Henson en Michael Peña.

Martin Blake (Bloom) is een ambitieuze maar zorgelijke dokter die dolgraag indruk wil maken op zijn superieuren en collega's. Het gaat echter niet zoals Martin zou willen en hij komt maar niet van zijn onzekerheden af. Wanneer de 18 jaar oude Diane (Keough) wordt opgenomen vanwege nierfalen, grijpt Martin dit aan om weer een beetje zelfvertrouwen te krijgen. Maar het gaat de verkeerde kant op wanneer zijn enthousiasme uitmondt in obsessie.

De Amerikaanse release is op 31 augustus.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mischa07

Avatar

Hoezo "uit het oog verloren"? Hij speelde vorig jaar nog in "The Three Musketeers".

Feya13

Avatar

Nice, maakt me wel nieuwsgierig!

evilkraanvogelz

Avatar

Haha, ik heb deze trailer echt al een maand geleden op youtube gezien. En inderdaad, Orlando Bloom was laatst nog in The Three Musketeers en zal weer in de Hobbit zijn. Dus, Orlando Bloom is gewoon nog steeds in 'the game'. Laatst zag ik in een megazine staan: Orlando Bloom was de Robbert Pattinson van zijn generatie. AU. Nee. Orlando Bloom is 100 keer dat!

Jonathancrane

Avatar

Dit doet me goed denken aan Mark Pellington zijn ''One Hour Photo'' waarin een normale man een vreemd soort obsessie krijgt voor degene die hij helpt als klant. Deze film leunt daar goed tegen aan.

Ziet ook overigens uit dat het Bloom zijn beste rol uit zijn hele film carrière kan worden.