Red Band trailer van horrorfilm V/H/S (aanrader)

Eerste beelden van een nieuwe found footage horrorfilm.

Hieronder de eerste trailer van de horrorfilm V/H/S. De horrorfilm van Magnolia Pictures volgt een groep buitenbeentjes, die door een onbekende derde partij ingehuurd worden om een verlaten huis te overvallen. Daar moeten ze een zeldzame videotape zien te vinden, maar als ze het huis doorzoeken, vinden de mannen een lijk, een aantal oude televisies en een schijnbaar eindeloze voorraad aan cryptische videobanden. Elk van de filmpjes die ze op de videobanden zien is meer onverklaarbaar dan de ander.

De film is geregisseerd en geschreven door tien mensen, en was onder anderen op het SXSW en Sundance Filmfestival te zien. Trevor Groth, programmeur van Sundance vertelde dat hij verbaasd was over de film. "I give this all the credit in the world because conceptually it shouldn't have worked for me. ... Personally, I'm bored by found-footage horror films, which this is. And omnibus attempts rarely work. But this one does. It's terrifying, and very well executed."


Magnolia Pictures gaf daarnaast nog een poster uit van de horrorfilm, die vanaf 5 oktober in de Amerikaanse bioscopen te zien moet zijn. Of deze in Nederland zal draaien is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair