Het Zigzagkind opent Nederlands Filmfestival

De nieuwe film van regisseur Vincent Bal (Minoes) is de opvolger van De Bende van Oss.

De film Nono, Het Zigzagkind opent op 26 september de 32ste editie van het Nederlands Filmfestival. De film gaat in premiere in de Utrechtse stadsschouwburg en is als openingsfilm de opvolger van De Bende van Oss vorig jaar.

De film gaat over de 13-jarige Nono. Als hij twee dagen voor zijn bar mitswa wordt weggestuurd naar zijn oom Sjmoel die hem weer op het rechte pad moet brengen, krijgt hij een laatste kans om zich te bewijzen. Samen met topcrimineel Felix Glick, een oude kennis van zijn vader, reist hij naar de Franse Rivièra en treedt een wereld binnen van vermommingen, achtervolgingen, chansons en Zohara, een mysterieuze vrouw wier geheimen Nono’s leven voor altijd zullen veranderen…

Het Zigzagkind is geregisseerd door Vincent Bal (Minoes) en hoofdrollen zijn voor Thomas Simon, Fedja van Huêt, Jessica Zeylmaker, Camille De Pazzis, Burghart Klaussner en Isabella Rossellini. De film is gebaseerd op het populaire jeugdboek van de Israëlische schrijver David Grossman. De film is vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair