Anthony Mackie in beeld voor Falcon in Captain America: The Winter Soldier

Side-kick voor Captain America lijkt gevonden.

Afgelopen weekend werd bekend dat de opvolger van Captain America: The First Avengers (2011) de titel Captain America: The Winter Soldier krijgt. De website The Hollywood Reporter komt nu met het eerste casting nieuws. Acteur Anthony Mackie (Man on a Ledge, 2012) zou in gesprek zijn om de rol te gaan spelen van het personage Sam "Falcon" Wilson in de film van het regieduo Anthony en Joe Russo.

De door Stan Lee en Gene Colan bedachte Falcon debuteerde in Captain America #117 uit september 1969. Falcon kan via zijn superkracht communiceren met vogels, in het specifiek zijn eigen vogel Redwing. Ook kan hij vliegen. Deze kracht kreeg hij doordat hij in aanraking kwam met de Cosmic Cube.

Eerder zei Marvel Studios baas Kevin Feige dat S.H.I.E.L.D. in Captain America 2, die op 4 april 2014 in première moet gaan, flink vertegenwoordigd zal zijn. Het vermoeden is dat Falcon onderdeel uit maakt van S.H.I.E.L.D., zoals Black Widow en Hawkeye dat ook doen in de Phase One films rond Marvels The Avengers.

Check hieronder de trailer van het eerste deel:



NieuwsFilm

meest populair