Cloud Atlas "Timeline" onthult de vele personages

Veel make-up voor Hugh Grant, Tom Hanks, Hugo Weaving en Susan Sarandon in de nieuwe film van de regisseurs van The Matrix.

Op de officiële website van de film Cloud Atlas is een soort van tijdslijn verschenen waarin de belangrijkste personages worden geïntroduceerd. Deze zagen we onlangs al in de indrukwekkende en extreem lange trailer van de verfilming van het gelijknamige boek Cloud Atlas (2004) van David Mitchell. Hoofdrollen in de film van de drie regisseurs Andy en Lana Wachowski en Tom Tykwer zijn voor Hugh Grant, Tom Hanks, Susan Sarandon, Halle Berry, Ben Whishaw en Hugo Weaving.

Vanaf 29 november 2012 in de bioscoop. Hieronder enkele van de personages. Nieuwsgierig? Check dan de complete tijdslijn.













Cloud Atlas is een episch verhaal over de mensheid waarin de acties en consequenties van onze levens invloed hebben op andere levens in het verleden, het heden en de toekomst. Een ziel verandert van een moordenaar in een redder en een enkele goede daad blijft eeuwenlang van kracht en dient uiteindelijk ter inspiratie voor een revolutie. De extreem lange trailer:



NieuwsFilm

meest populair