Video

Eerste trailer voor Death Race 3: Inferno

Carl Lucas, ook wel Frankenstein, mag weer volop aan de bak om in leven te blijven.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 11.08.2012 om 18:57 in Video
Hieronder vind je de eerste trailer voor Death Race 3: Inferno, een straight-to-dvd sequel geproduceerd door Paul W.S. Anderson en Jeremy Bolt en met Roel Reine als regisseur.

De veroordeelde moordenaar Carl Lucas (Luke Goss), ook wel Frankenstein, is een ster in de harde racewereld van de gevangenis die bekend staat als Death Race. Hij heeft nog maar één overwinning te behalen voor zijn vrijheid en die van zijn pitcrew. Maar dan wordt Lucas in een geheel nieuwe wedstrijd gegooid, eentje die nog wreder is dan alles wat hij al heeft meegemaakt. Om in leven te blijven moet Lucas het opnemen tegen de meest meedogenloze tegenstanders in een helse race dwars door de Zuid-Afrikaanse Kalahari woestijn.

Verder zijn er rollen voor Danny Trejo, Ving Rhames, Robin Shou, Fred Koelher, Dougray Scott en Hlubi Mboya. Er is nog geen releasedatum bekend.


15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Sla me niet dood maar was er al een death race 2? Wat jammer dat ik dat gemist heb :P

Thiver

Avatar

Banned "Sla me niet dood maar was er al een death race 2? Wat jammer dat ik dat gemist heb :P"

Jazeker. Gemaakt door 'onze eigen' Roel Reiné. :) En vergeleken met het eerste deel eigenlijk nog best aardig.

de1v3c1o

Avatar

Wtf!? Hij verbrande toch in het tweede deel? en hoorde eigenlijk de voorloper van deel één te zijn? lekker chronologisch weer

Frietgezicht

Avatar

de1v3c1o "Wtf!? Hij verbrande toch in het tweede deel? en hoorde eigenlijk de voorloper van deel één te zijn? lekker chronologisch weer"


Idd!Ik dacht dat het aan de drank lag maar snap er ook ff geen reet van hoe het nou zit.

adofmirosch

Avatar

Deel 1 is een leuke film die je met verstand op nul moet zien.
deel 2 is ook nog wel leuk.

jaime91

Avatar

Thiver "Jazeker. Gemaakt door 'onze eigen' Roel Reiné. :) En vergeleken met het eerste deel eigenlijk nog best aardig."

Ben je serieus? Deel 1 was nog best leuk vermaak, deel 2 was gewoon echt low budget direct to dvd spul. Slechte CGI, die gevechten in het begin sloegen nergens op, en dan nu het verhaal waar echt geen touw meer aan vast te knopen is. Het enige wat ik positief vond aan deel 2 waren de lekkere wijven voor de rest was het 1 groot rommeltje. Gelukkig ziet de CGI er hier beter uit, en wat dat verhaal betreft ik denk dat je ieder deel gewoon los van elkaar moet zien. Slaat nergens op, i know maar die hele reeks slaat inmiddels nergens meer op. Ze hadden beter gewoon een vervolg met Statham en Tyrese Gibson kunnen maken. Of Goss had gewoon een nieuw personage moeten spelen, dit slaat gewoon als een tang op een varken. Al ga ik deze toch weer kijken als ie ergens in de budget bak ligt, of binnenkort op film 1 komt.

Roel Reine is trouwens een regisseur waar ik me diep voor schaam. Het enige goede wat hij voortgebracht heeft is die Seagal film. Als was die ook niet echt heel goed, maar dat was wel de beste Seagal film sinds Exit Wounds. En das toch best een prestatie, voor de rest maakt ie de ene kutfilm naar de andere.

Angelater

Avatar

"14K, what's my name!?"

Ja, deel 2 was niet al te best, en hij bevatte ook niet echt goede 'money' shots. Ik betwijfel of deze ze wel zal hebben. Het 1e deel (de remake althans) had er ook niet al te veel vanwege het vervelende camerawerk, maar die had ten minste een aardig budget. Zal deze waarschijnlijk wel één keertje zien.

KevinGrin

Avatar

Rondvliegende auto's, actie, meiden, vind het geen slechte film, heb ze beide op blu-ray en deze komt er waarschijnlijk wel bij, gewoon vermaak :)

Pete_027

Avatar

jaime91 "Roel Reine is trouwens een regisseur waar ik me diep voor schaam. Het enige goede wat hij voortgebracht heeft is die Seagal film. Als was die ook niet echt heel goed, maar dat was wel de beste Seagal film sinds Exit Wounds. En das toch best een prestatie, voor de rest maakt ie de ene kutfilm naar de andere."


Die Seagal film was inderdaad boven verwachting goed! Roel Reine is in mijn ogen meer een regisseur die film na film maakt voor het geld en niet een 'echte' filmmaker. Hoe kom ik hierbij:? Heb een keer een intervieuw met de man gezien en daarin vertelde hij dat hij heel graag een bepaald huis wou kopen en daarvoor nog een x-aantal films, b-troep, moest maken.

jaime91

Avatar

Pete_027 "Die Seagal film was inderdaad boven verwachting goed! Roel Reine is in mijn ogen meer een regisseur die film na film maakt voor het geld en niet een 'echte' filmmaker. Hoe kom ik hierbij:? Heb een keer een intervieuw met de man gezien en daarin vertelde hij dat hij heel graag een bepaald huis wou kopen en daarvoor nog een x-aantal films, b-troep, moest maken."

Hahahahahaha dat zeg ik! Een schande voor het vak, en een schande voor Nederland. O+

Pete_027

Avatar

jaime91 "Hahahahahaha dat zeg ik! Een schande voor het vak, en een schande voor Nederland. O+"


Nou, ik 'schaam' me nog meer voor een Johan Nijenhuis.

jaime91

Avatar

Pete_027 "Nou, ik 'schaam' me nog meer voor een Johan Nijenhuis."

Alleen gaat die goddank niet internationaal met zijn films.

underground1

Avatar

Toch was deel 1 met Statham het beste :D

Decepticon

Avatar

Thiver "Jazeker. Gemaakt door 'onze eigen' Roel Reiné. :) En vergeleken met het eerste deel eigenlijk nog best aardig."
O+
Net zoals Jaime91, kan ik dit niet serieus nemen. Deel 2 is veruit inferieur aan deel 1.
En dit deel zal vast meer van hetzelfde zijn, want dit ziet er niet echt overtuigend uit.

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Idd!Ik dacht dat het aan de drank lag maar snap er ook ff geen reet van hoe het nou zit."
Tja, ze moeten toch wat uitvinden om deze filmserie uit te kunnen melken.
Ving Rhames zegt in de trailer al You're franchising Death Race en op het wordt er gezegd Frankenstein can never die. Hahaha, ik lach me rot, dat zegt allemaal al genoeg. Hier zijn we nog niet vanaf en we gaan nog wel meer sequels krijgen, die keer op keer een slechter verhaal zal krijgen. Aangezien het allemaal prequels op deel 1 moeten zijn, tenzij ze het aandurven Goss de rol van Statham te laten over nemen voor een echte sequel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair