Video

Trailer Universal Soldier: Day of Reckoning (afrader?)

Hij stond al in de FT Offtopic... Nu ook zijn eigen berichtje!

door Bram de Groot op 16.08.2012 om 09:49 in Video
De onderstaande trailer van Universal Soldier: Day of Reckoning werd al geplaatst in het FT Offtopic bericht van een aantal dagen geleden. Het is het vierde officiële deel in de reeks en was eerder bekend onder de titel Universal Soldier: A New Dimension. Hoofdrollen zijn voor Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Scott Adkins en Andrei Arlovski en de regie is wederom in handen van John Hyams (Universal Soldier: Regeneration, 2009). Eind november moet Day of Reckoning in de States te zien zijn. Waarschijnlijk verschijnt het in Nederland direct in het schap.

In Day of Reckoning stelen terroristen de uiterst geheime technologie waarmee ze supersoldaten kunnen maken. Samen met deze nieuwe unisols veroveren de terroristen de verzwakte kernreactor van Tsjernobyl en dreigen ze een dodelijke radioactieve wolk te laten ontsnappen. De enige die hen kan stoppen is de ontmantelde unisol Luc Deveraux.


18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Expendable

Avatar

Van Damme ziet er wel anders uit zeg met die kale kop.

Ik ga hem wel kijken als die op dvd uitkomt (zondere hoge verwachting uiteraard).

adofmirosch

Avatar

Vind het helemaal niet zo slecht.
de eerste heb ik laats gezien en ik vond het een top film.

I_am_Batman

Avatar

Ziet er niet verkeerd uit en van Damme zijn Uncle Fester-look ook niet :E

Frietgezicht

Avatar

Volgens mij hebben Van Damme en Lundgren weer kleine rollen want de scenes met hun in de trailer spelen zich nou niet bepaald op veel verschillende plekken af.
En wat is er nog over van het karakter dat Van Damme in deel 1 speelde?

Afrader is de trailer zeker niet,dat is meer een trailer die zo slecht is dat het komisch wordt(hoewel het dan weer een aanrader te noemen is)
Denk dat niemand bij een Universal Soldier 4 een sterke trailer verwacht.

13204

Avatar

Vind het zo jammer dat Scott Adkins nog steeds niet in degelijk films wordt gecast voor een grotere rol dan nu steeds het geval is. Hij heeft belachelijk strakke moves, wat betreft dat steekt hij Jason Statham toch echt naar de kroon.

Maar goed, dit is weer een gevalletje straight to DVD. De laatste was echt geen zak aan, ben wel benieuwd hoe het samen brengen van van Damme en Lundgrun uitpakt. Het lijkt me gezien de eerste film nou niet dat Lundgrun's Uni Sol zich laat commanderen door van Damme's.

MoJo

Avatar

Nou afgezien van de voice-over vind ik het best meevallen. Zo te zien gaat de film door de actie wel de moeite waard zijn.

Glennekeeeee

Avatar

MoJo "Nou afgezien van de voice-over vind ik het best meevallen. Zo te zien gaat de film door de actie wel de moeite waard zijn."


Idd, zonder de voice over zou het een goede trailer geweest zijn... Nu lijkt het op een scary movie trailer :p

MikeyMo

Avatar

Ik denk dat dit nog best wel eens een leuke 90 minuten kunnen worden

Decepticon

Avatar

13204 "Vind het zo jammer dat Scott Adkins nog steeds niet in degelijk films wordt gecast voor een grotere rol dan nu steeds het geval is. Hij heeft belachelijk strakke moves, wat betreft dat steekt hij Jason Statham toch echt naar de kroon.

Maar goed, dit is weer een gevalletje straight to DVD. De laatste was echt geen zak aan, ben wel benieuwd hoe het samen brengen van van Damme en Lundgrun uitpakt. Het lijkt me gezien de eerste film nou niet dat Lundgrun's Uni Sol zich laat commanderen door van Damme's."
Ben ik met je eens, die laatste was idd geen zak aan, totdat Van Damme en Lundgren hun korte opwachting maakten. Dat was een mooi actiescene. Ik ben bang dat het met dit nieuwe deel hetzelfde gesteld is. Ik zal hem wel keertje huren.

Wat betreft Adkins, is dat idd heel erg jammer en Statham is er idd helemaal niks bij.
Al heeft Adkins toch wel in 1 grote film gespeeld, weliswaar onherkenbaar, in X-Men Origins: Wolverine als Weapon XI. Op IMDB staat hij als Uncredited, ik zal Wolverine binnenkort nog eens kijken, want ik dacht dat hij wel werd genoemd in de credits.

PKP

Avatar

13204 "Vind het zo jammer dat Scott Adkins nog steeds niet in degelijk films wordt gecast voor een grotere rol dan nu steeds het geval is. Hij heeft belachelijk strakke moves, wat betreft dat steekt hij Jason Statham toch echt naar de kroon.

Maar goed, dit is weer een gevalletje straight to DVD. De laatste was echt geen zak aan, ben wel benieuwd hoe het samen brengen van van Damme en Lundgrun uitpakt. Het lijkt me gezien de eerste film nou niet dat Lundgrun's Uni Sol zich laat commanderen door van Damme's."

Adkins in Undisputed 2 en 3.. Ge-wel-dig. Uri Boyka!

Hij zag er trouwens precies hetzelfde uit in deze film, als in die twee.

jaime91

Avatar

Decepticon "Ben ik met je eens, die laatste was idd geen zak aan, totdat Van Damme en Lundgren hun korte opwachting maakten. Dat was een mooi actiescene. Ik ben bang dat het met dit nieuwe deel hetzelfde gesteld is. Ik zal hem wel keertje huren.

Wat betreft Adkins, is dat idd heel erg jammer en Statham is er idd helemaal niks bij.
Al heeft Adkins toch wel in 1 grote film gespeeld, weliswaar onherkenbaar, in X-Men Origins: Wolverine als Weapon XI. Op IMDB staat hij als Uncredited, ik zal Wolverine binnenkort nog eens kijken, want ik dacht dat hij wel werd genoemd in de credits."

Hij dient in Wolverine meer als stuntman dan als acteur. Je ziet namelijk in de shots die van dichtbij gemaakt zijn dat het Ryan Reynolds is maar de moves komen dus van Atkins. Ik hoop ook dat Atkins net zo een grote carrière krijgt als Statham of Van Damme. En stiekem kijk ik ook heel erg uit naar Undisputed 4 als die er ooit gaat komen.

Maar goed nu ontopic. Ik vind deze er ook veel beter uitzien dan de vorige. Het geweld is hard en Van Damme ziet er ook best badass uit alleen is het idd de vraag waarom hij ineens slecht is terwijl in de synopsis juist vermeld staat dat hij wederom de goodguy is. Ook ik verwacht hier maar weinig van, vooral omdat die laatste zo saai en slecht was. Kan alleen maar hopen dat ze daar van geleerd hebben en echt een afrader vind ik dit ook niet. Het enige wat ik echt een afrader vind is het lelijke geblondeerde kapsel van Lundgren.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Hij dient in Wolverine meer als stuntman dan als acteur. Je ziet namelijk in de shots die van dichtbij gemaakt zijn dat het Ryan Reynolds is maar de moves komen dus van Atkins. Ik hoop ook dat Atkins net zo een grote carrière krijgt als Statham of Van Damme. En stiekem kijk ik ook heel erg uit naar Undisputed 4 als die er ooit gaat komen."
Op de BR van Wolverine staan volgens mij extra's van het werk wat Adkins doet voor de film, stunrvoorbereiding, of het kan zijn dat ik dat op youtube heb gezien?

Ik hoop ook zo dat er nog een Undisputed 4 komt, had Adkins daar niet een keer op Facebook een bericht over geplaatst?
Gevonden

jaime91

Avatar

Decepticon "Ik hoop ook zo dat er nog een Undisputed 4 komt, had Adkins daar niet een keer op Facebook een bericht over geplaatst?"

Hij begint er meteen mee in deze Q&A.


Het probleem met de Undisputed film of beter gezegd met deel 3 is dat die film niet genoeg geld heeft opgebracht omdat mensen die massaal voor niks online gedownload hebben. Daarom is het lastig om dan toch een 4de deel te maken, hoewel regisseur Isaac Florentine en Adkins het allebei wel zien zitten. Ik verwacht zelf wel dat ze toch nog met een 4de deel zullen komen omdat ontzettend veel mensen hierop zitten te wachten. En als ze Michael Jai White,Wesley Snipes (als die weer vrij is) en Jean Claude Van Damme eens rollen geven in dit vervolg kan hij misschien ook nog wel in de bios komen. Ik vind dat deze serie dat zeker verdient en weet ook zeker dat hij genoeg zal opbrengen, als je ziet hoeveel mensen op een nieuw deel zitten te wachten.

Oja en ik vergeet Gary Daniels nog. Ik zit namelijk ontzettend te wachten op een gevecht tussen Daniels en Adkins.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Hij begint er meteen mee in deze Q&A."
Thanx T+) mooie Q&A, ik heb hem helemaal gekeken.
Wat een toffe kerel is die Adkins zeg! Heel veel respect ook voor Lateef Crowder: Just trying to keep up with that guy was, an education. Dat zegt wat over deze man als echte vechtsporter.

Jammer dat wij echte filmliefhebbers weer moeten lijden onder die verrekte gore downloaders. So, if you're one of those guys, thanks a bunch, shoot yourself in the foot!

Ik hoop ook zo dat Undisputed 4 er komt!

jaime91

Avatar

Decepticon "Jammer dat wij echte filmliefhebbers weer moeten lijden onder die verrekte gore downloaders. So, if you're one of those guys, thanks a bunch, shoot yourself in the foot!"

Idd ja maar nogmaals er is hoop want er kijken wel enorm veel mensen naar uit. En de wil van de makers is er ook, nu is het alleen nog wachten op de aankondiging.

Pete_027

Avatar

Wat spijkers erin en Jean-Claude kan zo de nieuwe Pinhead spelen:D

Dit ziet er echt uit als dvd bagger. De eerste Universal Soldier blijft geweldig maar dit kan niet meer. Ik kan me voorstellen dat van Damme dit nog aanneemt maar ik heb Lundgren hoger zitten, die zou beter moeten weten.

RSDD

Avatar

Ziet er niet eens zo slecht uit. Het zal niet meer zijn dan schieten en meppen, maar daar kijk je zo'n film toch voor.

13204

Avatar

Over Adkins Statham gesproken ;) Iemand Expendables 2 al gezien?

NieuwsFilm

meest populair