Heaven is for real vindt regisseur in Randall Wallace

Het verhaal van een klein kindje dat naar de hemel ging.

Sony kocht enige tijd geleden de rechten op het boek Heaven is for Real: A Little Boy's Astounding Story of His Trip to Heaven and Back. De New York Times bestseller vertelt het verhaal van het vierjarige zoontje van schrijver Todd Burpo. Zijn zoontje had een bijna-doodervaring en had naar eigen zeggen de hemel gezien. In eerste instantie geloofde niemand hem, totdat hij verhalen wist te vertellen over een aantal overleden mensen, waar hij niets vanaf wist voor zijn ervaring.

Natuurlijk wil dat niet zeggen dat het allemaal echt waar is, maar zo wordt het wel gepresenteerd. Dat, ondanks het feit dat het zoontje slechts vier jaar oud was en Burpo zelf een priester is. Kinderen worden nu eenmaal eenvoudig beïnvloed, dus het lijkt vrij onwaarschijnlijk dat de ervaringen van het kind echt zijn. Maar, afgezien daarvan is het project voor Sony dus interessant genoeg om de film te maken.

Daartoe is Randall Wallace aangetrokken om plaats te nemen op de regiestoel. Verder wordt het scenario op dit moment nog geschreven door Chrisopher Parker (Battle of the Year), en verder heeft Sony DeVon Franklin aangesteld als uitvoerend producent.

Al sinds 2010 is Wallace op zoek naar een nieuw regieproject. Zo tekende hij voor de film The Conscientious Objector, die in de loop van 2014 uit moet komen. Verder schreef hij het scenario van het actieavontuur Gunslingers.



NieuwsFilm

meest populair