Video

Nieuwe blik op Saoirse Ronan in clip Byzantium

Zo kenden we de onschuldige actrice uit The Lovely Bones nog niet.

door Jim Pedd op 08.09.2012 om 15:34 in Video
Hieronder een clip uit de film Byzantium, van regisseur Neil Jordan. De film past wel in de traditie van het bovennatuurlijke die deze regisseur voor zichzelf begonnen is. Hij begon met een film over weerwolven, The Company of Wolves, maakte Interview With The Vampire, over - hoe kan het ook anders - vampiers en nu, met Byzantium geeft hij een nieuwe visie op het fenomeen 'vampiers'. De film opent binnenkort op het Toronto International Film Festival. In de onderstaande clip zien we Saoirse Ronan en Caleb Landry-Jones.

De film volgt twee mysterieuze vrouwen die aankomen in een badplaatsje. Daar ontmoet Clara (Gemma Arterton) de eenzame Noel en Eleanor (Ronan) Frank (Landry-Jones). Eleanor besluit Frank hun dodelijke geheim te vertellen. De twee zijn 200 jaar geleden geboren en overleven op menselijk bloed. Als de kennis van hun gruwelijke geheim zich verspreidt, worden ze ingehaald door hun verleden en nemen de zaken gevaarlijke wendingen.

De film zal later dit jaar in de bioscopen draaien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Carnage

Avatar

Hmmm kan leuk en vermakelijk worden, interview with a vampire vond ik ook wel goed!
Ah toen tom cruise normaal kon denken en niet gestoord was!

Steve-O

Avatar

Brad Pitt en Kirsten Dunst waren daar ook echt goed in :Y Topfilm.

Dit ziet er een beetje vreemd uit.. Misschien word het wel wat.

Banned

Avatar

Saoirse Ronan ben fan geworden sinds Atonement, in The Lovely Bones was ze ook goed en in Hanna al helemaal top! Laat de vele films met haar maar komen!!

NieuwsFilm

meest populair