Video

Volledige trailer voor HBO's Hitchcock film 'The Girl'

Hoe hoog legt Toby Jones de drempel voor Anthony Hopkins, die in 2013 als de legendarische regisseur te zien zal zijn in 'Hitchcock'.

door Jan-Peter Rook op 12.09.2012 om 12:15 in Video
HBO Films en BBC Films hebben de volledige trailer vrijgegeven van de film The Girl van regisseur Julian Jarrold. In het drama zien we onder meer Toby Jones als de legendarische filmmaker Alfred Hitchcock en Sienna Miller als actrice Tippi Hedren. De film zoomt in op de relatie tussen Hitchcock en Hedren. Beide werkten samen aan de films The Birds (1963) en Marnie (1964).

Naast Jones en Miller hebben ook Imelda Staunton, Penelope Wilton, Candice D'Arcy, Sean Cameron Michael en Kate Tilley rollen in de BBC/HBO film, die op 20 oktober in première gaat op HBO. Deze film moet niet vergist worden met de film Hitchcock (2013), waarin de titelrol is voor Anthony Hopkins.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aston

Avatar

Zat er een douche scène in Birds?

benjamin

Avatar

Als ik het zo zie een niet al te positief beeld over Hitch misschien, zeker nadat er al artikels over de bewuste relatie verschenen zijn de laatste tijd.

johnwayne

Avatar

Aston "Zat er een douche scène in Birds?"


Nee, die zat in Psycho.

raymon

Avatar

Het is geen douche scene maar een slaapkamer scene uit de film ''Marnie'' de film die Hitchcock maakte na The Birds ook met Tippi Hedren

NieuwsFilm

meest populair