Algemeen

'The Boondock Saints III' in de maak

Connor en Murphy McManus keren nog een keer terug.

door Bram de Groot op 15.09.2012 om 13:54 in Algemeen
Het mager ontvangen Boondock Saints II: All Saints Day (2009) leek een definitieve punt te zetten achter de gewelddadige wraakacties van de twee broers Connor (Sean Patrick Flanery) en Murphy McManus (Norman Reedus), die startte in de cult-film The Boondock Saints (1999). De laatste genoemde acteur, op dit moment een bekend gezicht in de tv-serie The Walking Dead, heeft echter tegenover IFC laten doorschemeren dat er een derde deel in de maak is.

Reedus: “I’m in L.A. right now. I’m meeting with Sean [Patrick Flanery] and Troy tonight. I just landed a couple hours ago and tonight I’m going over to Troy’s house with Sean. It’s definitely in the works. Look for it. It’s gonna be crazy.”

Eerder werd er nog gezegd dat er een tv-serie op weg zou zijn. Regisseur Troy Duffy en de twee hoofdrolspelers zouden hiervoor opdraven. De twee eerdere delen The Boondock Saints (RT = 17%, IMDb = 7,8) en [i][/i] (RT = 23%, IMDb = 6,3) zijn nooit box office killers geweest, maar zijn wel geliefde titels in de dvd sectie. Lees hier de Blu-Ray Review en check hieronder de trailer van het tweede deel:


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Tja,deel 2 had ook wel een einde die vroeg om een deel 3.
Deel 1 is best leuk filmpje,deel 2 is minder maar op zich best te kijken en ga deel 3 ook wel kijken maar als die er niet komt is het ook prima,daar kom ik wel overheen.

Decepticon

Avatar

Deel 1 was wel een leuk filmpje voor 1x, maar deel 2 was echt gruwelijk slecht. Wat ik mij daar van herinner, is dat je volgens mij een boel geschiet hoorde, maar niks of niemand zag schieten.
Nee, deel 3 hoef ik niet te zien.

Baron Von Marlon

Avatar

Deel 1 was top en een instant classic.
Deel 2 was goed, maar niet memorabel. Misschien nog eens terug zien.

KeesjeNL

Avatar

Ik vond deel 1 al slecht, vorig jaar gezien maar er is me vrijwel niks van bijgeblevenSmiley face.

longshot

Avatar

Deel 1 was wel goed, deel 2 was echt slecht, ik hoef geen derde deel te zien hoor.
ze schieten iedereen dood, lekker boeiend.

Timothy

Avatar

Voor de liefhebbers: beide acteurs komen in oktober op film- en comicbeurs FACTS in Gent.

Taggetje

Avatar

Die films zijn gewoon super deel 1 vaker gekeken dan 1 keer en blijft super, deel 2 ietwat minder maar ook echt super.. ik hoop echt dat er een deel 3 komt Greets ^^

NieuwsFilm

meest populair