Algemeen

Anne Hathaway toegevoegd aan Steven Spielbergs 'Robopocalypse'

Voormalig Fox voorzitter Tom Rothman zal het grootschalige sci-fi project gaan produceren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 25.09.2012 om 14:11 in Algemeen
DreamWorks Studios heeft aangekondigd dat voormalig Fox voorzitter Tom Rothman zal gaan optreden als producent bij Steven Spielbergs Robopocalypse. Verder wordt Anne Hathaway nu genoemd om de vrouwelijke hoofdrol op zich te nemen. Chris Hemsworth tekende al eerder voor een hoofdrol.

DreamWorks Studios en Doubleday verkregen de rechten van Daniel H. Wilsons manuscript in november 2009. Robopocalypse vertelt het verhaal over het lot van de mens op het moment dat robots de macht overnemen. Cloverfield scenarist Drew Goddard schreef het script voor de film en de opnames zullen volgend jaar van start gaan.

De film moet in Nederland op 24 april 2014 uitkomen.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

johanmeesters "Catch me if you Can en Munich waren ook niet mis! Kijk in de eerste plaats erg uit naar Lincoln. Dit kan ook intressant worden maar het verhaal klinkt een beetje als Transformers"


Maar dat laatste hoeft niet echt een bezwaar te zijn, aangezien Spielberg toch een hoger niveau zal moeten kunnen halen dan Michael Bay.

FilmMaster

Avatar

Ben erg benieuwd naar dit project.Goeie cast tot nu toe.

johanmeesters

Avatar

McGraig "Dat Drew Goddard (Cloverfield, Cabin in the Woods) het script schrijft belooft veel goeds. Zou Spielberg voor het eerst sinds Minority Report weer eens scherp uit de hoek komen? Ik heb sindsdien eigenlijk alleen van TinTin genoten. Iets om in de gaten te houden."


Catch me if you Can en Munich waren ook niet mis! Kijk in de eerste plaats erg uit naar Lincoln. Dit kan ook intressant worden maar het verhaal klinkt een beetje als Transformers

McGraig

Avatar

Frietgezicht "Prachtige dame,hopelijk gaat ze nog vaak naakt voor ze verlept is!
Maar Spielberg is nooit zo van het naakt,alleen een haai mag compleet naakt in zijn films."


Over Jaws gesproken; in die film zag je een glimp van een huppelende tiet naar het water. Was helaas meteen einde oefening :-(

Windblade

Avatar

Ik ben toevallig net het boek er van aan het lezen. Ik wist niet dat ze bezig waren met een verfilming, cool! :D

Steve-O

Avatar

B@chelor "Judgement Day."

Judgment Day.

Steve-O

Avatar

Ah weer een sci-fi van Spielberg :~ Minority Report was ook al zo geweldig :E

rick512

Avatar

Weer een project om naar uit te kijken. Met Hemsworth in de hoofdrol komt het wel goed

KeesjeNL

Avatar

johanmeesters "Catch me if you Can en Munich waren ook niet mis! Kijk in de eerste plaats erg uit naar Lincoln. Dit kan ook intressant worden maar het verhaal klinkt een beetje als Transformers"
"Robopocalypse vertelt het verhaal over het lot van de mens op het moment dat robots de macht overnemen."

Is die ene zin al een verhaal voor jou:E? Ben het dan wel weer met je eens dat dit inderdaad heel interessant kan worden, ik hoop op de nodige lading gore.

Frietgezicht

Avatar

Prachtige dame,hopelijk gaat ze nog vaak naakt voor ze verlept is!
Maar Spielberg is nooit zo van het naakt,alleen een haai mag compleet naakt in zijn films.

McGraig

Avatar

Dat Drew Goddard (Cloverfield, Cabin in the Woods) het script schrijft belooft veel goeds. Zou Spielberg voor het eerst sinds Minority Report weer eens scherp uit de hoek komen? Ik heb sindsdien eigenlijk alleen van TinTin genoten. Iets om in de gaten te houden.

B@chelor

Avatar

Judgement Day.

B@chelor

Avatar

Steve-O "Judgment Day."


Thank you, good sir. ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair