Ook villain Crossbones in 'Captain America: The Winter Soldier'?

Acteur Frank Grillo (The Grey, 2011) zou de rol op zich moeten nemen.

Acteur Frank Grillo (The Grey, 2011) is in beeld om een rol te gaan spelen in Marvel Studio's Captain America: The Winter Soldier. Volgens de geruchten zou hij in de race zijn voor de rol van Brock Rumlow, beter bekend onder de naam Crossbones. Grillo tweette het - reeds verwijderde - bericht dat hij een gesprek had met Marvel Studios. The Matthew Aaron Show meent te weten dat het gaat om de rol van de villain.

Crossbones dook eind jaren 80 voor het eerst op in de Marvel Comics. Tegenwoordig heeft hij echter een grotere rol in de comics, waarin hij een goed getrainde huurling is die werkt voor Red Skull. Ondanks dat het nog een gerucht is, is de kans groot dat het waarheid betreft aangezien Crossbones een belangrijke rol speelt in de comics die de aandacht vestigen op The Winter Soldier.

Namen als Chris Evans (Steve Rogers / Captain America), Sebastian Stan (James Buchanan 'Bucky' Barnes) Samuel L. Jackson (Nick Fury), Anthony Mackie (Falcon) en Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow) zijn reeds gecast voor de superheldenfilm van regieduo Anthony en Joe Russo. De tweede Captain America staat gepland voor 4 april 2014.



NieuwsFilm

meest populair