Video

Trailer 'Empires of the Deep' (afrader!)

Naar verluid heeft dit gedrocht meer dan $100 miljoen gekost...

door Bram de Groot op 24.10.2012 om 11:23 in Video
Midden 2010 verschenen er al een aantal eerste setfoto's van de 3D onderwater avonturen-/fantasyfilm Empires of the Deep van de redelijk onbekende regisseur Michael French en nu kun je kijken naar een uiterst matige trailer. De film gaat over de onwaarschijnlijke liefde tussen een jonge man en een mooie zeemeermin. Het speelt zich af in de mythische omgeving van de mysterieuze en betoverende zeemeerminnenwereld, een wereld vol fantasie en avontuur.

Met Olga Kurylenko als grootste naam is Empires of the Deap het waarschijnlijk grootste gezamenlijke filmproject van Hollywood en China. De sci-fi film heeft meer dan $100 miljoen gekost om te maken en het moet nog in 2012 op het witte doek verschijnen.


42 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Wahahaha 100m voor dit?? you've to to be kidding me lol

lijkt meer op een film met een budget van 15m.
Ik geef de "AFRADER" bij de titel DIK gelijk!

what a waste of $$ :N

adofmirosch

Avatar

Vond het verhaal leuk klinken.
maar die animatie is zo vreselijk slecht.

Bilbo

Avatar

:r

PRIME

Avatar

Can I get a ''SCI FI CHANNEL'' ?

benjamin

Avatar

Goedkope rommel noem ik zoiets.

Banned

Avatar

Door deze trailer ziet avatar er stukken beter uit hahahaa.

andyboy35

Avatar

Mijn god, zelfs Power Rangers ziet er beter uit dan dit!

Frenkieb

Avatar

Maar wel met een vechtende kreeft!

Zomerbiertje

Avatar

Het idee is leuk maar het lijkt meer op een voorfilmpje van een Xbox spelletje.

Ereptile

Avatar

Schandalig dat ze dan nog muziek van Lord of the Rings in de trailer gebruiken om het episch te laten lijken! :N Nee foute film, en geldverspilling...

Ed Crane

Avatar

China's eerste stonermovie?

SKREAN

Avatar

Als ik high genoeg ben kan ik hier vast van genieten.

jaime91

Avatar

movieboy "wahahaha 100m voor dit?? you've to to be kidding me lol

lijkt meer op een film met een budget van 15m.
Ik geef de "AFRADER" bij de titel DIK gelijk!

what a waste of $$ :N"

Ja maar serieus waar zit dat geld dan in hemelsnaam in? Je ziet het echt nergens terug, en Olga hoe kan je met zo'n belachelijk kostuum aan toch die tekst serieus je bek uitkrijgen? :P En waarom heeft zij hier ja tegen gezegd? Je zou toch hopen dat ze na films als Hitman of Max Payne geleerd heeft van haar fouten maar nee hoor... O+

Als ik haar was zou ik mijn manager ontslaan en iemand aannemen die alleen maar serieuze projecten voor je regelt en dit soort scripts door de wc spoelt.

filmgast

Avatar

De titel (AFRADER) ben ik het niet geheel mee eens. De CG straalt inderdaad niet uit dat dit zoveel heeft gekost maar bedenk je eens in hoe het zou zijn als de CG wel zou kloppen? Eigenlijk vielen alleen de titels tussendoor mij tegen. Het geld is er niet aan af te zien maar als de CG goed was geweest denk ik dat dit niet zozeer een afrader had geweest. In my opinion.

michaelbay

Avatar

filmgast "De titel (AFRADER) ben ik het niet geheel mee eens. De CG straalt inderdaad niet uit dat dit zoveel heeft gekost maar bedenk je eens in hoe het zou zijn als de CG wel zou kloppen? Eigenlijk vielen alleen de titels tussendoor mij tegen. Het geld is er niet aan af te zien maar als de CG goed was geweest denk ik dat dit niet zozeer een afrader had geweest. In my opinion."


Het grappige is nou juist dat deze film waarschijnlijk niet draait om de boeiende karakterontwikkeling maar om de "epische" gevechten. En als die niet om aan te gluren zijn valt heel de film in duigen.
Maar dat is natuurlijk een aanname want niemand heeft em nog gezien ;)

filmgast

Avatar

michaelbay "Het grappige is nou juist dat deze film waarschijnlijk niet draait om de boeiende karakterontwikkeling maar om de "epische" gevechten. En als die niet om aan te gluren zijn valt heel de film in duigen.
Maar dat is natuurlijk een aanname want niemand heeft em nog gezien ;)"


True. Lijkt me echt een RTL7 film waar mijn vader zich mee kan vermaken. Was het alleen niet echt eens met het puntje AFRADER haha. Zelf zou ik er niet naar gaan kijken.

JamesBond

Avatar

Dit ziet er inderdaad bagger uit...

Angelater

Avatar

filmgast "True. Lijkt me echt een RTL7 film waar mijn vader zich mee kan vermaken. Was het alleen niet echt eens met het puntje AFRADER haha. Zelf zou ik er niet naar gaan kijken."


Dat ze er nog steeds 'aanrader' of 'afrader' bij zetten snap ik nog steeds niet echt, want 50% van de tijd verschilt het bij mensen. Het ziet er niet al te best uit, maar 'tis ook weer niet het einde van de wereld. Dat het 100 miljoen heeft gekost vind ik dan wel weer apart; zou dan meer aan 40 hebben gedacht.

Frietgezicht

Avatar

Lol.
Op fok.nl is de kop : Indrukwekkende trailer van Empires of the Deep.

Banned

Avatar

Niet alleen de visuele effecten zorgen ervoor dat dit er vreselijk uitziet. Gewoon de art direction en production design zien er spuuglelijk en vreselijk uit.

Spijker2

Avatar

HD is "on" stond er bij mij. Foutje? Hoop maar voor de makers dat de film er kwalitatief beter uitziet dan de trailer.

Ed Crane

Avatar

Maar ff serieus, ik ben toch niet de enige die enorm kan genieten van hallucinant slechte what-where-they-thinking films waarvan het je blijft verbazen dat niemand het ooit een halt heeft toegeroepen... toch? Battlefield Earth kan ik me ook best mee vermaken. Yep, ik ga hem zeker zien, maar uiteraard niet in de bioscoop. En waarschijnlijk ga ik me hiermee veel beter vermaken dan met buttfilms als John Carter, Battleship en de toekomstige megaflop The Lone Ranger :+

jaime91

Avatar

Ed Crane "En waarschijnlijk ga ik me hiermee veel beter vermaken dan met buttfilms als John Carter, Battleship en de toekomstige megaflop The Lone Ranger :+"

Hahahahahahahaha! :P Veel plezier. ;)

Arteron

Avatar

CGI is iewat raar inderdaad maar ik vind de pakken wel erg mooi gelukt Smiley face Ik zie het wel mocht die ooit uitkomen hier xD in het 1€ dvd rekje bij de V&D in de kelder :E

brucewayne1

Avatar

Olga Kurylenko wordt hier gepresenteerd als een grote ster hmmmmmm.....

Daarnaast zit het er vrij slecht uit,kan dat komen door de trailer kwaliteit? Het idee,onderwater wereld,gevechten,spreekt mij wel aan en is origineel. Misschien valt het allemaal mee.

Een soort Atlantis alleen dan LOTR achtig, kan best cool zijnSmiley face

jaime91

Avatar

brucewayne1 "Een soort Atlantis alleen dan LOTR achtig, kan best cool zijnSmiley face"

Wacht even, ga je dit nu echt serieus met LOTR vergelijken? Nee toch? :P

brucewayne1

Avatar

jaime91 "Wacht even, ga je dit nu echt serieus met LOTR vergelijken? Nee toch? :P"


haha geen idee,ken het verhaal van deze film niet. Maar ik zou het tof vinden als er een LOTR film zou zijn waarbij de volkeren verdeeld zouden zijn op basis waar ze wonen(volk in de lucht,een volk dat onderwater woont etc)

Ed Crane

Avatar

jaime91 "Hahahahahahahaha! :P Veel plezier. ;)"


Tnx! ;) :+

Kamajiisama

Avatar

Ziet er niet slecht uit ....,

horizon

Avatar

De decors zien er wel groots uit.
De cgi.... matig....

Apart.

Lijkt eerder een pc spel.

Pete_027

Avatar

Misschien gaat deze wel Pluto Nash verslaan als duurste flop aller tijden:P

Ed Crane

Avatar

Een film van $100 miljoen kan natuurlijk nooit de duurste flop aller tijden worden, dan heeft Disney veel duurdere flops gemaakt. En tja, wie zegt dat men in China net zo'n probleem heeft met special effects die niet van het hoogste niveau zijn? Wie weet zijn ze daar wel harstikke trots op hun eerste coproductie met Hollywood en wordt het een hit daar :?

Vleeshaak

Avatar

Trailer ziet er matig uit idd, maar vraag me af waarom er afrader in de titel staat. Als FT ons afraadt om de trailer te kijken, waarom plaatsen ze hem dan? Laat de lezer zelf maar uitmaken of ze iets goed vinden of niet.

SaulKarath

Avatar

Ed Crane "Een film van $100 miljoen kan natuurlijk nooit de duurste flop aller tijden worden, dan heeft Disney veel duurdere flops gemaakt. En tja, wie zegt dat men in China net zo'n probleem heeft met special effects die niet van het hoogste niveau zijn? Wie weet zijn ze daar wel harstikke trots op hun eerste coproductie met Hollywood en wordt het een hit daar :?"


The Flowers of War was toch een grotere samenwerking? Vind Christian Bale wel een redelijk grote naam ^^ Als ik het goed was, was dat ook China toch?

Ed Crane

Avatar

Omdat 'afrader' natuurlijk gewoon een andere vorm van 'aanrader is', want als een trailer wordt afgeraden willen we'm natuurlijk allemaal meteen zien. :P

Ed Crane

Avatar

SaulKarath "The Flowers of War was toch een grotere samenwerking? Vind Christian Bale wel een redelijk grote naam ^^ Als ik het goed was, was dat ook China toch?"


Je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Ik formuleerde het sowieso verkeerd met 'eerste' want er zijn natuurlijk al talloze coproducties geweest, Crouching Tiger (dat natuurlijk veel goedkoper was) zelfs ook als ik het goed heb en veel verder terug nog natuurlijk. Ik bedoelde een eerste coproductie van zulk Hollywoodformaat/ budget, maar zelfs dat weet ik niet zeker, ik ken de film die je noemt niet. Empires of the Deep ziet er in ieder geval qua acteurs niet heel Chinees uit :?

Frietgedicht

Avatar

Pete_027 "Misschien gaat deze wel Pluto Nash verslaan als duurste flop aller tijden:P"


Dat recoor ligt bij John carter...

MrMister

Avatar

Frietgedicht "Dat recoor ligt bij John carter..."


frietgezicht! is dit je kleine broertje? vertel hem even dat hij niet schrijftaal met spreektaal moet verwarren, ik moest namelijk echt lachen om 'recoor' :+ you just made my day!

Blockbuster

Avatar

PRIME "Can I get a ''SCI FI CHANNEL'' ?"


Zoveel budget heeft Sci Fi niet eens. :D

NieuwsFilm

meest populair