Video

Trailer 'Rise of the Zombies'

Afkomstig van The Asylum, de maatschappij achter films als 'Transmorphers', 'The Terminators', 'Almighty Thor' en 'Abraham Lincoln Vs. Zombies'.

door Jan-Peter Rook op 28.10.2012 om 17:22 in Video
Hieronder vind je de trailer van de horrorfilm Rise of the Zombies, afkomstig van The Asylum (Transmorphers, The Terminators, Almighty Thor, Abraham Lincoln Vs. Zombies). Nick Lyon regisseert en er zijn rollen voor Danny Trejo, Mariel Hemingway, Levar Burton, French Stewart, and Ethan Suplee.

De film gaat over een massa zombies die de aanval openen op de bewoners van San Francisco. De overlevenden proberen vervolgens Alcatraz te bereiken om daar te schuilen voor het kwaad. Jammer genoeg kunnen de zombies zwemmen en zijn de mensen nog steeds niet veilig. Gelukkig is er een universiteit nabij met een dokter die een geneesmiddel heeft ontwikkeld.


11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Ik wil hem vreemd genoeg nog best zien. Wel een paar bekende koppen voor mij om hem in ieder geval een keer te bekijken. En tja, ik hanteer meestal dezelfde regels met zombie films; zolang er goeie gore in zit vind ik het wel best.

Een step-up voor Asylum?

Jaymz82

Avatar

Ja same here. In tegenstelling tot die andere meuk die ze tot nu toe hebben gemaakt ziet dit er zowel qua cast als kwaliteit uit als een prima b-film. En het is tenminste geen remake of een sequel

Moviemagic

Avatar

Ik vind het toch knap dat Asylum toch elke keer wel weer bekende snuitjes in die films van hun kunnen krijgen. Het zal wel goed betaald worden.

Frietgezicht

Avatar

Angelater "Wel een paar bekende koppen voor mij om hem in ieder geval een keer te bekijken."

Zeker die zombies die op je exen lijken?

Frietgezicht

Avatar

Moviemagic "Ik vind het toch knap dat Asylum toch elke keer wel weer bekende snuitjes in die films van hun kunnen krijgen. Het zal wel goed betaald worden."


Over wie heb je het? Trejo neemt alles aan maar voor de rest doet er niemand mee die betere dingen aangeboden krijgt.

Ereptile

Avatar

The Asylum heeft wel eens eerder meegewerkt aan een zombie film: Zombie Apocalypse. De film was super matig maar Ving Rhames zat er wel in, samen met nog wat andere mensen.

Nou zien de zombies er wel goed uit, en zijn er interessante namen bij. Naast Danny Trejo ook French Stewart :D (3rd rock from the sun).

Vleeshaak

Avatar

Trailer ziet er degelijk uit. Danny Trejo vs. zombies. Deze ga ik zeker zien.

Moviemagic

Avatar

Frietgezicht "Over wie heb je het? Trejo neemt alles aan maar voor de rest doet er niemand mee die betere dingen aangeboden krijgt."


Alles wat je buiten Asylum aangeboden krijgt is beter!

krisiz

Avatar

Het is Randy, van my name is Earl! Smiley face

BuckRogers

Avatar

Zombies in een gevangenis. Het lijkt wel heel erg op The Walking Dead.

SanneWinchester

Avatar

BuckRogers "Zombies in een gevangenis. Het lijkt wel heel erg op The Walking Dead."


moest ik ook aan denken, hoewel deze film al eerder was opgenomen dan het 3de seizoen van the Walking Dead.

NieuwsFilm

meest populair