Frank Grillo inderdaad in 'Captain America: The Winter Soldier'

Hij zal de rol van slechterik Crossbones op zich nemen.

Vorige week was er al het gerucht dat acteur Frank Grillo een rol zou gaan spelen in Captain America: The Winter Soldier. Volgens diezelfde geruchten zou hij in de race zijn voor de rol van Brock Rumlow, ofwel slechterik Crossbones. Die geruchten kwamen voort uit een - vrijwel direct na plaatsing verwijderd - twitterbericht van Grillo zelf. Nu kan bevestigd worden dat hij inderdaad in die rol in de film te zien zal zijn.

Crossbones werd voor het eerst geïntroduceerd in de comics in de late jaren '80. Toen was zijn rol lang niet zo groot als nu, in Ed Brubaker's verhaallijn. Crossbones is daarin een goed getrainde huurling die werkt voor Red Skull en mede verantwoordelijk is voor de moord op Captain America.

Er is nog niet zoveel bekend over de eventuele rol die het personage in deze film zal spelen. Waar het plot over zal gaan is ook niet bekend, hoewel we weten dat de film meer zal laten zien over hoe Steve Rogers (Chris Evans) omgaat met zijn plek in de moderne wereld, en samen blijft werken met Nick Fury (Samuel L. Jackson) en S.H.I.E.L.D. De film is als alles volgens plan gaat vanaf 4 april 2014 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair