Celebrity

Drew Barrymore stelt haar dochtertje Olive voor

De actrice/regisseuse is gelukkiger dan ze ooit geweest is.

door FilmTotaal op 12.12.2012 om 16:53 in Celebrity
Even voorstellen, hieronder zie je de gloednieuwe dochter van Drew Barrymore, Olive genaamd. De 37-jarige actrice, die getrouwd is met Will Kopelman, is samen met haar baby te zien in de nieuwe uitgave van People. Ze is compleet stapel op Olive. "Ik ben nog nooit zo verliefd geweest", aldus Barrymore.

Na de geboorte had Drew even moeite om weer in haar oude patroon te geraken. "Ik kon twee weken niet eten en slapen, ik was zo nerveus." Maar nu gaat het haar gelukkig allemaal prima af. Ze doet er alles aan om Olive vrolijk te krijgen.

Tijdens haar zwangerschap kwam ze zo'n twintig kilo aan. Toen ze twee weken over tijd was, vrat ze zich helemaal vol. Nu doet Drew er weer alles aan om af te vallen. Ze heeft geen idee hoe ze dit gaat aanpakken."Vraag mij niet om tips om af te vallen. Ik heb ze niet en dat interesseert me niks."

Barrymore, die een moeilijk jeugd had en vervolgens ook nog twee lastige huwelijks uitzat, is dolgelukkig met haar huidige echtgenoot. "Will komt uit een sterke familie, het is geweldig. Hierdoor heb ik een tweede kans gekregen. Ik word er emotioneel van want het is echt een wonder hoe gelukkig ik nu ben."
NieuwsFilm

meest populair