David S. Goyer regisseert 'Hellsing'

Scriptschrijver 'TDKR' regisseert verfilming stevige manga.

Filmmaker David S. Goyer gaat volgens Comic Book Movie de Japanse manga Hellsing naar het witte doek brengen. Het betreft een stevige Manga van Kouta Hirano en wordt door CBM beschreven als een kruising tussen Hellboy en Blade. Het script is geschreven door Asim Ahmad, die ook de hoofdrol gaat spelen als Alucard. Andere acteurs zijn Jake Sharp (Father Anderson), Daniel Bernhardt (Walter) en de Zweedse zangeres Ana Johnsson, die de rol speelt van Integra Hellsing.

De populaire manga Hellsing draait om een mysterieuze en geheime orde die vecht tegen vampiers, zombies en andere bovennatuurlijke wezens. De hoofdpersoon is graaf Dracula, onder het pseudoniem “Alucard”. De manga verschijnt sinds 1997 en wordt gepubliceerd in het Japanse tijdschrift Young King OURs. De manga wordt ook in het Engels uitgegeven door Dark Horse Comics.

Goyer is als scriptschrijver bekend van zijn werk voor de The Dark Knight trilogie en was als regisseur verbonden aan films als Blade: Trinity (2004) en The Unborn (2009). De opnames voor de filmversie staan gepland voor begin 2013 en vinden plaats in Londen. Hieronder een cover van een van Hellsing uitgaven:



NieuwsFilm

meest populair