Hayley Atwell definitief niet in ‘Captain America: The Winter Soldier’

De 'First Avenger' moet het ditmaal doen zonder zijn geliefde Peggy Carter.

Hayley Atwell zal niet terugkeren als Peggy Carter in Captain America: The Winter Soldier, aldus TimeOut. De Captain, wederom gespeeld door Chris Evans, leeft nu in ons heden en dus moet er worden gezocht naar een nieuwe love interest. Op basis van de comics zou dit Sharon Carter kunnen worden, het nichtje van Peggy.

In The Avengers zagen we dat Peggy Carter in het heden wel in leven is, maar mocht ze alsnog in de film voorkomen dan wordt er waarschijnlijk voor een oudere actrice gekozen. Actrices die inmiddels zijn getest voor de nieuwe vrouwelijke hoofdrol zijn Emilia Clarke (Game of Thrones), Jessica Brown Findlay (Downton Abbey), Teresa Palmer (Warm Bodies), Imogen Poots (Fright Night) en Alison Brie (Community, Mad Men), maar dit leidde nog tot niets concreets. De enige bevestigde dames tot nu toe zijn Scarlett Johansson als Black Widow en Cobie Smulders als Maria Hill.

The Winter Soldier wordt geregisseerd door Anthony en Joe Russo, die in maart zullen gaan beginnen met de opnames. De film moet op 4 april 2014 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair