George Clooney beleeft flinke Tequila trip

Bekijk ook de "Casamigos Tequila" commercial.

Acteur George Clooney, bekend uit een hele reeks hoog gewaardeerde speelfilms en herkenbare tv-commercials, heeft nu ook acte de présence gegeven in een commercial voor het nieuwe Tequila merk Casamigos Tequila. Dit merk is overigens ook deels eigendom voor de acteur.

Samen met mede-oprichters Rande Gerber en Mike Meldman bracht Clooney eerder deze week een bezoek aan Rocco's Tacos in Fort Lauderdale in de States. Daar deelde hij cocktails uit en mengde zich met het publiek.

Een van de omstanders tegenover de website People: "George and Rande did not separate the entire night. They both drank the Casamigos specialty cocktails being served." Ook nam de vriendelijke Clooney de moeite om met iedereen op de foto te gaan: "There was one woman taking photos with her iPad and George was helping her get the best shots – he kept calling her 'the iPad lady'!"

De promotietour van het stevige drankje zal zich verder verplaatsen richting de steden L.A., Las Vegas en Dallas. Hieronder de commercial, waarin ook Gerber, Cindy Crawford en Stacy Keibler te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair