Lindsay Lohan misdroeg zich tijdens opnames 'The Canyons'

Echt professioneel kunnen we de actrice niet noemen...

Lindsay Lohan schijnt een wandelende ramp geweest te zijn tijdens de opnames van The Canyons, een film van Paul Schrader. Stephen Rodrick, die vaak aanwezig was op bij de productie, zegt dat hij de actrice een keer stomdronken de set af zag stappen om vervolgens achter het stuur te kruipen en weg te scheuren.

Lohan maakte het dermate bont dat ze op een gegeven moment zelfs werd ontslagen. De actrice was hier niet blij mee en bezocht Schraders hotelkamer, waar ze anderhalf uur lang hysterisch heeft staan janken en smeken. Dit hielp schijnbaar, want ze kreeg nog een kans.

Schijnbaar had Lindsay niks geleerd, want ze ging rustig door met vervelend doen. Ze uitte continu kritiek op de producenten en presteerde het zelfs eens om stomdronken een sequentie op te nemen waarin ze een kwartet had met vier porno-acteurs. Uiteraard reed ze hierna voor de zoveelste keer lam naar huis.

Je zou het niet verwachten, maar Lohan reageerde uitermate preuts voorafgaand aan de seksscène. Regisseur Schrader moest eerst zelf zijn kleren uitdoen om te laten zien dat het niet zoveel voorstelt. Dit gaf Lindsay gelukkig genoeg moed om een 14 minuten durende seksscène op te nemen.

Op een nacht ging Lindsay uit met Lady Gaga tot half zes 's ochtends. Een half uur later moest de actrice zich op de set melden. Ze verscheen pas om 9 uur, maar ze was te beroerd om iets te doen en vertrok even later alweer naar huis. Hieronder een foto van die bewuste avond:

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair