Kristen Stewart wederom aan de straat gezet door Robert Pattinson

Pattinson richt zich vanaf nu volledig op zijn carrière.

Het Hollywood duo Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn weer uit elkaar. Volgens The Sun heeft Pattinson aan Stewart kenbaar gemaakt dat ze beter vrienden kunnen zijn, aangezien een serieuze relatie niet lijkt te lukken. Pattinson zou Stewart hebben verzocht om afstand te nemen, aangezien zich volledig wil richten op zijn carrière na de Twilight films.

"Ze was naar Los Angeles gevlogen om samen met hem naar de Golden Globes te gaan", aldus een bron van The Sun. "Hij liet haar echter weten dat hij even op adem wilde komen zonder haar."

Volgens The Sun heeft Stewart alle begrip, maar hoopt ze dat ze later - wanneer de rust is wedergekeerd - alsnog bij elkaar terugkomen. Mogelijk luisterde Pattinson ook naar zijn kritische vrienden en familie. "Hij stond onder grote druk om haar te dumpen. Ze vertelden hem allemaal dat hij zich moest concentreren op zijn carrière en dat zij zijn geluk daarbij in de weg stond." aldus de bron over de boze familie en vrienden van Pattinson toen hij terugkeerde bij Stewart, die een slippertje had met regisseur Rupert Sanders.



NieuwsFilm

meest populair