Edward Furlong uit tweede productie gezet

Als gevolg van de mishandeling van zijn vriendin werd hij ontslagen.

Het slechte nieuws blijft zich maar opstapelen voor Edward Furlong, die ooit bekend werd met zijn hoofdrol in Terminator 2. De acteur is nu bij een tweede film ontslagen, met wederom als reden zijn huidige situatie. Hij zit op dit moment in de gevangenis wegens huiselijk geweld.

De acteur is voor de derde keer in drie maanden tijd opgepakt door de Amerikaanse politie in verband met huiselijk geweld, en ditmaal heeft hij schuld gepleit. Daarom hebben de producenten van de rom-com Other Plans de acteur uit de productie gezet.

In de brief die Furlong kreeg, staat het volgende: "Given Edwards current status as being in jail awaiting arraignment on two charges of criminal domestic violence ... we are no longer able to engage his services for the film as per our agreement."

De film werd volgens producent Joe Eckardt al te lang uitgesteld in verband met Furlongs problemen. Daarom is besloten hem maar te gaan vervangen.

Eerder werd hij al uit de productie van de film Misled gezet, als gevolg van zijn arrestatie op het vliegveld van Los Angeles.



NieuwsFilm

meest populair