Justin Bieber ging vreemd

En daarom maakte Selena Gomez het uit.

Dat Selena Gomez onze minst favoriete zanger Justin Bieber eindelijk gedumpt had wisten we natuurlijk al. Maar de precieze redenen rond de breuk waren niet bekend. Daar is nu verandering in gekomen. Een insider vertelt namelijk dat de achttienjarige “zanger” op 21 december samen met rapper Lil Twist en geneeskunde studente Milyn “Mimi” Jenson een drukke avond beleefde.

Het drietal ging allereerst wiet kopen bij een coffeeshop op Olympic Blv., kocht vervolgens eten bij McDonalds en boekte daarna een kamer in het Beverly Hills Four Seasons hotel. Daar rookten ze de wiet op en dronken ze een chemisch drankje dat bekend staat als “sizzurp”.

Hierop gingen Bieber en Mimi naar het huis van Bieber. Daar besloot het tieneridool het meisje uit te kleden. Seks hadden ze niet volgens het bericht, ondanks de hoop van Mimi dat dit wel zou gebeuren. Bieber zou haar verder niet op de lippen gezoend hebben.

Mimi zelf was in de veronderstelling dat hij single was op het moment dat alles gebeurde. Ze zei in ieder geval er vanuit gegaan te zijn dat het zo was, gezien de manier waarop Bieber zich gedroeg.

Kort hierna besloot Selena om haar relatie met Justin te beëindigen. Sindsdien is ze al gespot met een nieuwe vriend.



NieuwsFilm

meest populair