Kim Kardashian ging vreemd

Al in 2009 was ze in het geheim samen met Kanye West.

Kim Kardashian heeft op dit moment grote problemen met basketbalspeler Kris Humphries. Ze is zwanger van Kanye West, maar Kris wil maar niet van haar scheiden. Ondanks het feit dat de twee al maanden uit elkaar zijn. Maar wat blijkt? Onschuldig is Kardashian allerminst. Toen ze in 2009 nog een relatie met Reggie Bush had, ging ze al vreemd met Kanye West.

Dit beweert een voormalige vriend van de rapper, hiphopster Consequence. Hij heeft een contract bij het platenlabel van Kanye, en beweert dat de rapper en Kim al drie jaar iets met elkaar hadden voordat ze officieel een koppel werden. Daaruit valt af te leiden dat de twee al samen waren toen Kardashian nog samen was met sportman Reggie Bush.

Consequence zou zelfs chauffeur gespeeld hebben voor Kanye, zodat hij vreemd kon gaan met Kim. Hij reed Kanye naar hotels toe, waar die vervolgens met Kim kon afspreken.

Overigens werden er al eerder dergelijke geruchten de wereld in geholpen. In 2010 was dat door Amber Rose, die een relatie had met Kanye. Volgens haar hadden Kardashian en West een te goede relatie met elkaar en ging het daarom uit.

NieuwsFilm

meest populair