Lindsay Lohan wil nieuwe advocaat

De actrice is haar nieuwe vertegenwoordiger al moe.

Lindsay Lohan probeert wanhopig een nieuwe advocaat te vinden voor haar proces. Maar tot nu toe heeft de actrice nog geen nieuwe advocaat bereid gevonden haar verdediging te voeren en ervoor te zorgen dat de actrice niet de bak in hoeft.

Haar relatie met haar nieuwste advocaat, Mark Heller, die de vervanging vormt van Shawn Holley, is niet bepaald goed, wordt geschreven door RadarOnline. Volgens een bron van die website probeert Lohan al tijden een nieuwe advocaat te vinden om haar verdediging te voeren.

De bron vertelt verder dat de actrice meerdere keren Robert Shapiro probeerde te bereiken. Hij was jaren geleden haar advocaat, maar bleek niet bereid te zijn die positie wederom op zich te nemen.

Daarnaast belde Lohan nog vier andere advocaten, maar elk van hen weigerde haar te verdedigen. Het zou zelfs zo zijn dat één van hen zijn secretaresse liet bellen naar LiLo, om haar af te wijzen, in plaats van dat zelf te doen.

Volgens de bron van RadarOnline kan Lohan niet geloven dat haar dit gebeurt en zoekt ze naarstig naar een oplossing.

Ondertussen verloopt de rechtszaak tegen Lohan niet zo goed. De kans is groot dat de actrice de bak in moet, binnenkort. Op 18 maart zal het proces beginnen.

NieuwsFilm

meest populair