Bieber en Gomez weer samen?

Gomez bracht de nacht door bij Bieber.

Zouden Justin Bieber en Selena Gomez dan toch weer samen zijn? Afgelopen zaterdag, vroeg in de morgen, werd Gomez gespot toen ze het huis van Bieber verliet. Ze probeerde haar gezicht te verstoppen voor de camera’s, maar die wisten vast te leggen hoe Selena een roze koffer in een auto laadde, met behulp van Biebers bodyguard.

De 20-jarige bracht de nacht door samen met haar 18-jarige ex-vriend, ondanks het feit dat de twee elkaar al meer dan een maand niet gezien hadden. “Selena looks like a young girl in love,” vertelde de fotograaf die het tafereel vastlegde. “And obviously Justin’s trying to win her back – sending her home in his car and everything – giving her the royal treatment.”

Zou het dan zo zijn dat de twee weer samen zijn? Wie weet, hoewel Gomez de afgelopen tijd gezien werd met meerdere jongens. Ze zou zelfs al een nieuwe relatie hebben, en ook Bieber zou al achter de vrouwen aangezeten hebben. Maar hij kan maar niet over Gomez heenkomen, gezien het liedje dat hij onlangs over hun break-up schreef.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!



NieuwsFilm

meest populair