Lindsay Lohan wil haar advocaat z.s.m. betalen

De actrice had geen flauw idee dat ze Shawn Holley 150.000 dollar schuldig was.

Lindsay Lohan heeft tegen haar vrienden gezegd dat ze geen flauw idee had dat ze haar voormalige advocate Shawn Holley nog een fortuin schuldig is. Ze is dan ook van plan om Holley het bedrag, dat rond de 150.000 dollar zou liggen, zo snel mogelijk terug te betalen.

Een tijdje terug ontsloeg Lindsay Shawn nog, maar de laatste tijd schijnt de actrice er alles aan te doen om de juriste weer terug te krijgen. Laatstgenoemde heeft hier echter totaal geen zin in. Gelukkig is Lindsay een volwassen meid en heeft ze haar zaakwaarnemer opgedragen Shawn zo snel mogelijk te betalen.

Lindsay's huidige inkomsten komen voort uit filmrolletjes en het komen opdagen bij tv-programma's en happenings. Hoewel ze momenteel zou moeten sparen om haar schulden af te betalen, geeft ze nog steeds geld uit als water: eerste klas vliegtickets, dure hotels, restaurants, kleren en ga zomaar door. Hier zal ze nu mee gaan minderen om Shawn terug te betalen.

Lindsay heeft overigens ook nog een belastingschuld van 130.000 dollar. Daarbij is Shawn alweer vervangen door een andere advocaat. Lohan zal dus nog wel even wat jaartjes op haar centen moeten letten.

NieuwsFilm

meest populair