Katie Holmes klaar voor nieuwe relatie

Maar ze durft niet goed...

Na zeven maanden vrijgezellenleven lijkt Katie Holmes, de ex-vriendin van Tom Cruise er klaar voor zijn om weer de markt op te gaan. De actrice heeft echter aangegeven het rustig aan te willen doen, omdat ze de emotionele impact van het einde van haar huwelijk met Cruise nog altijd niet te boven is.

Ze is vooral bang om een serieuze relatie met een nieuwe man te beginnen. Dit omdat er dan een einde komt aan haar vrijheid, die ze pas net weer opnieuw ontdekt heeft.

Dat was ook een van de hoofdredenen waarom de actrice besloot te scheiden van Cruise. Hij bemoeide zich in toenemende mate met haar leven, hun relatie, hun dochter en eigenlijk met alles wat Holmes deed. Toen ze van Cruise scheidde, beloofde ze zichzelf zoiets nooit meer mee te zullen maken.

Volgens een bron van RadarOnline is de actrice juist daarom bang om te daten. “Katie’s in a dilemma, because she wants to date but is concerned where it could lead to from there.”

Maar wat ze mist is een man in haar leven om alle geluk mee te delen. Het gaat goed met het kindje dat ze met Cruise kreeg, Suri, en de zorg over haar maakt Holmes erg gelukkig. Dat geluk kan ze dus niet delen en dat wil ze wel graag.



NieuwsFilm

meest populair