Willow Smith wil weer kind zijn

Dochter Will Smith is toe aan het leven van een 12 jarige.

Niet alleen Jaden maar ook Willow Smith doet het goed in de entertainment industrie. De 12 jarige dochter van acteur Will Smith is namelijk zangeres. Ze lijkt echter niet helemaal te kunnen wennen aan de spotlights.

Tegenover de website Digital Spy zegt vader Will dat zijn dochter wil leven als een 'normale' 12-jarige. Daarom is ze ook uit de musical 'Annie' gestapt. En dus niet gezet, zoals vele media beweren. Overigens gaat de jongste Smith telg gewoon door met 'Whip My Hair'.

"Willow zou Annie doen", aldus de begrijpende vader Will. "Maar Willow had zo'n moeilijke tijd toen ze op tournee was met Whip My Hair dat ze zei: weet je papa, ik denk dat ik het niet meer wil."

Vader Smith wilde wel dat dochter Willow doorging met de filmbewerking van 'Annie', die geproduceerd wordt door rapper Jay-Z en Willows ouders Will en Jada Pinkett Smith. Willow zag dit toch anders: "Ik zei: Nee, nee, nee, luister. Je bent in New York met al je vrienden en Beyoncé is er ook. Je gaat zingen en dansen. Ze keek naar me en zei: papa, ik heb een beter idee. Wat als ik gewoon 12 ben?", aldus papa Will.



NieuwsFilm

meest populair