Tom Cruise moet privé-informatie vrijgeven

O.a. over de emotionele staat van Suri.

Een van de vele nadelen van een rechtszaak die een beroemdheid aanspant tegen de media is vaak dat de beroemdheid privé-informatie vrij moet geven. Datzelfde gebeurt nu in de rechtszaak die Tom Cruise aangespannen heeft tegen Bauer Media.

Afgelopen oktober spande Cruise een rechtszaak tegen de uitgever van het tijdschrift Life & Style aan, waarbij hij een schadevergoeding van vijftig miljoen dollar eist. Dat allemaal vanwege een verhaal dat het tijdschrift publiceerde, waarin stond dat Cruise zijn dochtertje Suri verwaarloosde.

Donderdag maakten de twee partijen bekend welke informatie ze van elkaar eisen. Bauer Media eist van Cruise o.a. een lijst over het contact dat Cruise met Suri had na zijn scheiding van Katie Holmes, de rol die hij in de Scientology Kerk speelt en de mentale en emotionele staat van Suri als gevolg van de scheiding.

Cruise wil op zijn beurt informatie over de bronnen van het tijdschrift, het beleid dat het tijdschrift voert ten aanzien van het verkrijgen van informatie, de manier waarop het tijdschrift over Cruise schrijft en de manier waarop gekeken wordt naar religieuze minderheden.

Mocht de rechtszaak niet eindigen in een schikking, dan kan deze wel eens flink uit de hand lopen.



NieuwsFilm

meest populair