Eerste foto's van Josh Brolin in 'Sin City: A Dame To Kill For'

Hij lijkt een waardige vervanger van Clive Owen voor de rol van Dwight.

Regisseur Robert Rodriguez heeft via twitter onderstaande foto's geplaatst met daarop Josh Brolin in Sin City: A Dame to Kill For. De acteur speelt Dwight, een rol die in de originele Sin City nog gespeeld werd door Clive Owen.

De film, die naast Rodriguez ook wordt geregisseerd door Frank Miller, zal gebaseerd worden op een viertal verhalen. Het hoofdverhaal is meteen ook het titelverhaal, A Dame to Kill For. Dit volgt Dwight en zijn voormalige geliefde, Ava Lord. Zij wil hulp om van haar miljardairsman, Damien Lord, die haar mishandelt, te ontsnappen. Dwight komt er echter al snel achter dat Ava's intenties een stuk meer sinister zijn dan ze in eerste instantie leken. In het verhaal Just Another Saturday Night gaat het om Marv, die wakker wordt langs een snelweg. Hij wordt omringd door dode jonge mannen, en kan zich niet herinneren hoe hij daar terecht is gekomen. The Long Bad Night volgt Nancy, die probeert de nasleep van de moord op de Yellow Bastard te overleven. En dan is er nog het nieuwe verhaal zonder titel, dat een jonge gokker, Johnny, volgt. Hij wil zijn grootste vijand vernietigen met behulp van enkele gokspellen.

Verder zijn er rollen voor Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt en Eva Green, Bruce Willis, Jessica Alba, Rosario Dawson en Jaime King, Christopher Meloni, Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven, Dennis Haysbert, Julia Garner en Jamie Chung.

A Dame to Kill For komt in de VS uit op 4 oktober 2013.





NieuwsFilm

meest populair