Algemeen

Eerste foto's van Josh Brolin in 'Sin City: A Dame To Kill For'

Hij lijkt een waardige vervanger van Clive Owen voor de rol van Dwight.

door Jan-Peter Rook op 16.02.2013 om 18:19 in Algemeen
Regisseur Robert Rodriguez heeft via twitter onderstaande foto's geplaatst met daarop Josh Brolin in Sin City: A Dame to Kill For. De acteur speelt Dwight, een rol die in de originele Sin City nog gespeeld werd door Clive Owen.

De film, die naast Rodriguez ook wordt geregisseerd door Frank Miller, zal gebaseerd worden op een viertal verhalen. Het hoofdverhaal is meteen ook het titelverhaal, A Dame to Kill For. Dit volgt Dwight en zijn voormalige geliefde, Ava Lord. Zij wil hulp om van haar miljardairsman, Damien Lord, die haar mishandelt, te ontsnappen. Dwight komt er echter al snel achter dat Ava's intenties een stuk meer sinister zijn dan ze in eerste instantie leken. In het verhaal Just Another Saturday Night gaat het om Marv, die wakker wordt langs een snelweg. Hij wordt omringd door dode jonge mannen, en kan zich niet herinneren hoe hij daar terecht is gekomen. The Long Bad Night volgt Nancy, die probeert de nasleep van de moord op de Yellow Bastard te overleven. En dan is er nog het nieuwe verhaal zonder titel, dat een jonge gokker, Johnny, volgt. Hij wil zijn grootste vijand vernietigen met behulp van enkele gokspellen.

Verder zijn er rollen voor Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt en Eva Green, Bruce Willis, Jessica Alba, Rosario Dawson en Jaime King, Christopher Meloni, Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven, Dennis Haysbert, Julia Garner en Jamie Chung.

A Dame to Kill For komt in de VS uit op 4 oktober 2013.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Cool Smiley face De stijl van de 1e film houden ze dus mooi aan Smiley face En ja, er is bij deze film bijna alleen maar green screen gebruikt. Maar in een film in de stijl van Sin City zou dat wel moeten kunnen Smiley face

Baron Von Marlon

Avatar

Was Clive Owen bezet of hadden ze genoeg van hem?

benjamin

Avatar

Hij ziet er wel anders uit dus dat wordt even wennen om te geloven dat het toch hetzelfde personage is. Maar dat hij geschikt is, daar twijfel ik niet over.

rick512

Avatar

Als ik al zie wie er allemaal meedoen, dan heb ik er echt zin in om de film te zien.
Ik heb het al een paar keer gezegd, maar ik zie Michael Madsen er nog steeds niet tussen staan. Doet hij nog wel of niet mee??.

Luthron

Avatar

Baron Von Marlon "Was Clive Owen bezet of hadden ze genoeg van hem?"


Volgens was het personage in de comic plastische chirurgie ondergaan.

Ereptile

Avatar

rick512 "Als ik al zie wie er allemaal meedoen, dan heb ik er echt zin in om de film te zien.
Ik heb het al een paar keer gezegd, maar ik zie Michael Madsen er nog steeds niet tussen staan. Doet hij nog wel of niet mee??."


Nope. Eerst zou Michael Madsen meedoen, maar uiteindelijk is zijn rol overgenomen door Jeremy Piven. Bron. Overigens staat op Wiki ook waarom Devon Aoki niet meer terugkeerd als Miho: Haar zwangerschap. Maar Jamie Chung als vervanger is helemaal geen probleem :D

Ereptile

Avatar

Luthron "Volgens was het personage in de comic plastische chirurgie ondergaan."


Klopt Smiley face En het word gezegd dat Clive Owen de rol van Dwight wel weer op zich neemt na de chirurgie.

Baron Von Marlon

Avatar

Luthron "Volgens was het personage in de comic plastische chirurgie ondergaan."


Ok, bedankt voor de info Smiley face

Rickymelis

Avatar

Hij ziet er wel badass uit zeg !

Pete_027

Avatar

Ziet er goed uit. Het wordt ook wel weer eens tijd dat Robert Rodriquez een goede film afleverd.

NieuwsFilm

meest populair