Het is uit tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson

De wanhopige actrice gelooft er zelf ook niet meer in.

Het zat er eigenlijk wel een beetje aan te komen. In eerste instantie leek alles nog tip top in orde tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson. Maar toen kwam Rupert Sanders, die met zijn gladde praatjes Stewart het bed in wist te krijgen (dit slippertje kostte hem zijn huwelijk).

In eerste instantie wilden Stewart en Pattinson hun best doen de relatie door te zetten, maar nu blijkt dat het toch niet gaat lukken. De twee besloten, op verzoek van Pattinson, om tijdens zijn werkzaamheden in Australië, een voorlopige punt achter hun relatie te zetten. Daarna zouden ze kijken hoe het verder moest.

Het leek erop dat dit prima was voor de twee (hoewel Stewart maar blijft proberen om te telefoneren met Pattinson) maar nu blijkt dat Stewart er genoeg van heeft. Dapper als ze is heeft ze besloten een punt achter de relatie te zetten.

Officieel beschouwt ze zichzelf nu dus als single. En waarom? Juist omdat Pattinson haar zo op afstand houdt en ze geen zin heeft om maar wanhopig te blijven proberen. “Rob has pushed Kristen away too much — she considers herself single now,” vertelde een bron aan HollywoodLife.

Maar ondanks dat de zaken met Pattinson voorbij is, is Stewart nog niet klaar om meteen bovenop de eerste de beste man te springen. Hij moet perfect zijn, vertelde de bron. En mocht ze nog naar Australie gaan, dan is dat vooral om er definitief een einde aan te breien.



NieuwsFilm

meest populair