"Seks met Brad is niet zo boeiend"

Colin Farrell is volgens Jolie veel beter in bed.

Ondanks dat Brad Pitt door vele vrouwen wordt begeerd, is hij volgens zijn (toekomstige) echtgenoot Angelina Jolie niet zo'n enorme tijger in bed. Dit schijnt Jolie nu ook tegen hem te hebben verteld. Pitt lijkt niet zo blij te zijn met de kritiek en is nu flink aan het feesten geslagen. Volgens ShowbizSpy kwam Pitt voor het eerst achter de teleurstelling van Jolie toen hij een gesprek hoorde tussen Jolie en haar ex-man Billy Bob Thornton.

Juist op het moment dat Jolie tegen Bob Thornton zei dat Colin Farrell beter in bed is dan Pitt, stapte hij binnen om zijn vergeten portemonnee op te halen. Een insider van ShowbizSpy: "Hij is sindsdien voortdurend dronken. Het lijkt er ook niet op dat hij minder gaat drinken. Hij zuipt om het beeld van Angie en Colin samen uit zijn hoofd te krijgen."

Een andere bron over de relatie tussen Angelina en Farrell, die iets met elkaar kregen nadat ze elkaar in 2004 troffen op de set van Alexander: "Angie was destijds nogal wild en het idee om een affaire met haar filmzoon te beginnen wond haar enorm op. Colin was net zo gek als zij. Hij was een feestbeest en had een onverzadigbare lust."



NieuwsFilm

meest populair