Geen realityshow meer voor Kim Kardashian

De actrice vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Het moest er toch eens van komen! Kim Kardashian heeft aangekondigd te stoppen met de realityshow Keeping Up With The Kardashians. De aanstaande moeder maakte eerder al bekend dat haar nog ongeboren kind sowieso geen rol zal spelen in de realityserie.

Het nieuws dat ze er na negen seizoenen mee gaat stoppen is dan ook niet zo vreemd. Daarnaast vindt Kardashian dat het tijd is voor een uitdaging. ”Het gaat erom dat je dingen doet waar je blij van wordt en die je opnieuw motiveren.”

Maar zelf kwam ze niet op het idee, zo lijkt het. Ze vertelt namelijk dat haar vriend Kanye West haar inspiratiebron vormt voor de keuze. Dankzij hem is Kardashian het idee van privacy meer gaan waarderen. En haar prioriteiten zijn natuurlijk ook veranderd.

Voor alle fans van de serie: niet getreurd. Kim heeft dan wel besloten na seizoen negen te stoppen, maar wil niet uitsluiten dat ze ooit terugkeert. Ook duurt het nog wel even voordat de dag van de laatste aflevering is aangebroken. Pas in juni wordt het achtste seizoen uitgezonden, dus we hebben nog een jaar.



NieuwsFilm

meest populair