Video

Betere trailer van 'The Call' met Halle Berry en Abigail Breslin

De nieuwe film van de regisseur van 'The Machinist'.

door Bram de Groot op 22.02.2013 om 08:00 in Video
In januari verscheen al de eerste trailer van de film The Call, de nieuwe film van Brad Anderson (The Machinist, 2004). De voornaamste rollen in de thriller worden ingevuld door Halle Berry, Abigail Breslin en Morris Chestnut. Vanaf 15 maart in de States, een Nederlandse releasedatum bestaat nog niet. Hieronder de nieuwe trailer:

In The Call neemt alarmlijn-operator Jordan (Berry) een telefoontje aan dat haar leven zal veranderen. Ze wordt gebeld door een tienermeisje (Breslin) dat zojuist is ontvoerd. Jordan komt er al snel achter dat ze de confrontatie moet aangaan met een moordenaar uit haar verleden om het leven van het meisje te redden.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ice

Avatar

Ja tuurlijk.. Een calloperator gaat het heft in eigen handen nemen, terwijl haar hele beroep draait om het inschakelen van de politie en hulpdiensten. Logisch...

Moviemagic

Avatar

Ice "Ja tuurlijk.. Een calloperator gaat het heft in eigen handen nemen, terwijl haar hele beroep draait om het inschakelen van de politie en hulpdiensten. Logisch..."


Het is niet het soort film dat je te serieus moet nemen. Gewoon kijken als je zin hebt en anders laten liggen. Deze film zal heus geen oscars winnen en superhoge winsten gaan behalen. Het is een veredelde tv-film.

Frietgezicht

Avatar

Dankzij de vorige trailer had ik de hele film al gezien(maybe bedoeld Bram daarom dat dit een betere trailer is) dus sla deze maar over. Kijk de film wel keertje omdat ik naar Halle kijken al leuk vind.

wtskbrt

Avatar

Frietgezicht "Dankzij de vorige trailer had ik de hele film al gezien(maybe bedoeld Bram daarom dat dit een betere trailer is) dus sla deze maar over. Kijk de film wel keertje omdat ik naar Halle kijken al leuk vind."


Dan word je bij deze film teleurgesteld..
In deze film moet ze het meer van haar acteertalent hebben.

NieuwsFilm

meest populair