Lindsay Lohan accepteert aanbod publieke aanklagers niet

Ze wil niet gestraft worden voor iets dat ze niet gedaan heeft.

Erg slimme keuzes maakt ze niet, die Lindsay Lohan. Naar verluidt heeft ze geen deal gesloten met de publieke aanklagers, in verband met de rechtszaak waarin ze ervan beschuldigd wordt gelogen te hebben tegen agenten. Het lijkt erop dat ze dus een rechtszaak in zal gaan.

Bronnen verbonden met Lohan vertelden TMZ dat de publieke aanklagers erop stonden dat Lohan een bepaalde minimumtijd naar een afkickkliniek zou moeten, als onderdeel van de deal. Maar haar advocaat wil dat niet.

Daarop besloten de aanklagers een nieuw aanbod te doen: dertig dagen in een kliniek, in plaats van zestig, zoals ze eigenlijk wilden. Ondanks dat genereuze aanbod heeft Lohan ook dat aanbod afgeslagen.

Maar volgens TMZ hebben zowel Heller (Lohans advocaat) en de aanklagers besloten nog niet de handdoek in de ring te gooien. Onderhandelingen gaan door.

Duidelijk is wel dat Lohan niets wil doen wat het erop zou doen lijken dat ze gestraft wordt voor iets “dat ze niet gedaan heeft”, zoals ze zelf pleegt te zeggen. Op 18 maart vindt het proces plaats, dus Lohan kan maar beter snel iets accepteren.



NieuwsFilm

meest populair