Jennifer Lawrence vindt zichzelf niet sexy

Het succes lijkt de 22-jarige actrice niet naar het hoofd te stijgen.

Oscarwinnares en The Hunger Games-actrice Jennifer Lawrence heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Naast enkele uiterst succesvolle films werd ze ook het nieuwe gezicht van het modemerk Dior. Tevens wordt ze gezien als sekssymbool. Zelf is ze verbaasd over deze stempel. Ze sprak onlangs met The Sun.

"Al mijn hele leven haat ik shoppen. Toen ik pas bekend werd, kreeg ik voortdurend kleren die ik niet graag zag, maar ze waren gratis en ik hoefde niet te gaan shoppen en zo droeg ik jarenlang kleren die ik niet leuk vond. Maar onlangs heb ik mezelf dan toch overgehaald om te gaan winkelen. En ik vond het verdorie nog leuk ook". "Maar een sekssymbool? Ik vind mezelf niet sexy en natuurlijk gelooft geen kat dat als ik het zeg".

Ze vindt zichzelf eerder een saai persoon. Misschien zelfs te serieus voor een 'sekssymbool', aangezien ze zegt dat haar rollen zorgvuldig uitkiest om te voorkomen dat ze zouden overeenstemmen met haar eigen persoonlijkheid of clichés over vrouwen bevestigen. De 22-jarige Lawrence: "Ik speel nooit personages die op mij lijken want ik ben saai. Ik zou mezelf niet in een film willen zien. Dat is niet makkelijk want de meeste rollen die een jonge vrouw krijgt aangeboden zijn mooi en kattig, lelijk en lief of knap en stom. Gelukkig heb ik nooit zulke rollen moeten aannemen."NieuwsFilm

meest populair