'Bond 24' binnen drie jaar in de bioscopen

En binnenkort zal een regisseur aangetrokken worden voor de film.

De James Bond-franchise lijkt met de release van Skyfall, dat zich bij de 1-miljard dollar club heft gevoegd, sterker dan ooit. Genoeg reden dus voor MGM om een nieuwe film zo snel mogelijk uit te brengen.

Tijdens een conference call met investeerders beloofde de CEO van MGM, Gary Barber, een nieuwe film binnen de komende drie jaar uit te brengen. Er wordt op dit moment druk geschreven aan het scenario en er moet binnenkort een regisseur aangetrokken worden.

“We are currently developing the screenplay and working with our partners. We look forward to developing the script soon and signing a director. We are hoping within the next 3 years it will be released,” aldus Barber.

Skyfall-regisseur Sam Mendes zal dus echt niet terugkeren maar zijn invloeden zullen wel te zien zijn in de film. Hij bedacht samen met scenarist John Logan een uitgangspunt voor het verhaal, en daarop zal Logan zich vermoedelijk baseren. Verder heeft Daniel Craig nog een contract dat erin voorziet dat hij de komende twee films nog meespeelt. De nabije toekomst voor de franchise lijkt dus mooi.



NieuwsFilm

meest populair