Robert Redford mogelijk in 'Captain America: The Winter Soldier'

Hij zou een van de leiders van S.H.I.E.L.D. gaan spelen.

Robert Redford is in onderhandelingen om een rol op zich te nemen in de aankomende Marvel-film Captain America: The Winter Soldier. De acteur zou onderhandelen om een personage met een leidinggevende rol in S.H.I.E.L.D. te spelen.

Als de acteur de rol daadwerkelijk op zich neemt, is dat knap van Marvel. De afgelopen jaren heeft de acteur enkel in kleinere indie-producties gespeeld. De laatste keer dat hij in een echte Hollywood-film speelde was in 2001, in Spy Game.

Aangezien Marvel-baas Kevin Feige vertelde dat de film een politieke thriller zal zijn, lijkt Redford goed bij de rest van de cast te passen. De mogelijkheid is, als hij inderdaad een personage met een leidinggevende rol bij S.H.I.E.L.D. speelt, hij ook in andere Marvel-films te zien is.

De productie van The Winter Soldier moet binnenkort van start gaan. Chris Evans keert terug voor de titelrol, en verder zijn er een paar nieuwkomers. Zo zal Anthony Mackie de rol van Falcon spelen, Frank Grillo Crossbones en Emily VanCamp de vrouwelijke hoofdrol.

Captain America: The Winter Soldier volgt Steve Rogers / Captain America in de moderne tijd. Hij probeert zich aan te passen aan het leven in de nieuwe wereld, die totaal veranderd is. Als hij eenmaal gewend lijkt, blijkt een oude bekende nog te leven: Bucky. Hij werkt als geheim agent voor de Russen. De film moet vanaf 4 april 2014 in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair