Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen

En.... Ze zijn weer bij elkaar... Maar voor hoe lang?

Het Twilight-stel werd enkele dagen geleden nog zeer gelukkig met elkaar gespot en nu zijn ze volgens Hollywood Life weer aan het hokken. Robert Pattinson is namelijk weer bij Kristen Stewart ingetrokken. Ze verblijven op dit moment in Stewarts huis in Los Angeles.

Een bron van de showbizzsite: "Rob woont inderdaad opnieuw bij Kristen. Hij beschouwt het als zijn thuis. Kristen woont daar, evenals hun honden en een groot deel van zijn spullen. Hij beschouwt Kristens huis als het zijne. Ik vermoed dat zijn thuis is waar zijn hart is.

Het stel heeft een tijdje een break gehad en het leek er enige tijd op dat er definitief een punt was gezet achter hun jarenlange relatie. Ze zouden weer helemaal dol op elkaar zijn volgens dezelfde bron: "Sinds Rob terug is, zijn ze onafscheidelijk. Ik denk dat de afstand hen deugd gedaan heeft. Rob zendt in elk geval geen signalen uit dat Kristen hem ruimte moet geven." En: "Kristen is ervan overtuigd dat hun relatie sterker is dan ooit tevoren. Ze heeft er geen problemen mee dat Robert het graag rustig aan wil doen. Sinds hij terug is, zijn ze zowat de hele tijd samen geweest."



NieuwsFilm

meest populair