Het nieuwe gezicht van H&M: Beyoncé!

Ze is vooral te zien in zwem- en strandkledij!

Al enige tijd hing het in de lucht en nu is het ook definitief: actrice / zangeres Beyoncé Knowles wordt het nieuwe gezicht van H&M. De Amerikaanse superster werd onlangs gefotografeerd door het duo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin op een strand bij Nassau.

Beyoncé nam ook een door Jonas Åkerlund geregisseerde reclamespot op. De beelden worden begeleid door het nieuwe nummer Standing on the Sun. Beyoncé over H&M: "Ik ben altijd al een fan geweest van H&M. Ik hou van hun focus op leuke en betaalbare mode. Ik vond het concept van de shoot geweldig."

De H&M zomercampagne zoomt in op de zwem- en strandkledij met onder andere een bikini van de 'H&M for Water'-collectie, die geld inzamelt voor WaterAid. De creatieve baas over de samenwerking: "De campagne is helemaal H&M en helemaal Beyoncé." De campagne wordt ook gekoppeld aan de wereldtournee van de zangeres, aangezien de advertenties de tekst 'Beyoncé as Mrs. Carter in H&M' gaan bevatten. De titel van de tournee is namelijk The Mrs. Carter Show.



NieuwsFilm

meest populair