Lindsay Lohan blijft drinken

En dat terwijl ze een afkickkliniek in moet.

Die Lindsay Lohan zal het écht nooit leren. Vorige week werd ze nog veroordeeld tot 90 dagen in een afgesloten afkickkliniek, 30 dagen taakstraf en achttien maanden therapie, als gevolg van haar overmatige alcoholgebruik, en desondanks werd ze gespot in de bar van haar hotel.

Bronnen dichtbij Lohan vertelden TMZ dat ze in de bar van haar hotel in Beverly Hills gespot werd. Dat gebeurde slechts enkele uren nadat haar vonnis voorgelezen was. En wat dronk ze? Wodka.

Maar dat is niet alles. Ze werd eergisterenavond nog in een club in San Diego gespot samen met een vriend. Daar kwam ze pas na middernacht aan. Volgens de spionnen van TMZ droeg LiLo een Yankees-hoedje en een sweatshirt en zat de aan een VIP-tafel. Daar liet ze de hele avond wodka brengen.

Volgens diezelfde bronnen zou Lohan specifiek gevraagd hebben om de wodka in een glazen karaf te serveren, zodat er geen lege alcoholflessen op tafel zouden staan. De bronnen vertellen verder dat Lohan vindt dat ze écht geen alcoholproblemen heeft en de hulp die de rechter haar bevolen heeft dus niet nodig heeft.



NieuwsFilm

meest populair