Vechtersbaas Georges St-Pierre gecast in ‘Captain America: The Winter Soldier’

De UFC kampioen speelt de kwaadaardige Batroc the Leaper.

Het nieuws van de mogelijke aanstelling van Robert Redford in Captain America: The Winter Soldier is nog vers, maar het volgende nieuwtje dient zich alweer aan. Georges St-Pierre, de huidige kampioen weltergewicht in de UFC, zou zijn gecast voor de rol van de kwaadaardige Batroc the Leaper.

Batroc heeft geen bovenmenselijke krachten, maar is in fysiek opzicht niet te verslaan. Hij is een zeer lenige Olympisch gewichtheffer met buitengewone reflexen. Met zijn enorm ontwikkelde beenspieren kan Batroc enorme afstanden afleggen en daarnaast kan hij vechten als de beste. Ook in tactisch opzicht staat hij zijn mannetje, iets wat hij heeft overgehouden aan zijn tijd in het Franse Vreemdelingenlegioen. Tot slot is Batroc een ervaren dief, smokkelaar en huurling met een extreem eergevoel.

Captain America: The Winter Soldier wordt geregisseerd door Anthony Russo en Joe Russo en bevat verder rollen voor Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Frank Grillo, Toby Jones, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders en Emily VanCamp. De release is op 3 april 2014.



NieuwsFilm

meest populair