Jennifer Lawrence noemt zichzelf een chihuahua

Daarnaast voelt ze zich niet beroemd.

Jennifer Lawrence weet steeds maar meer fans te verzamelen met haar down-to-earth instelling. Tijdens een interview vertelde de actrice dat ze er maar zenuwachtig van wordt om na te denken over hoe beroemd te ondertussen is.

”Ik ben bang dat ik mijn hele leven net zo bang als een chihuahua zal zijn,” gaf ze toe tijdens een interview. ”Filmsmaken is wat ik moet doen, maar ik zou geen interviews moeten geven. Als ik films maak ben ik gelukkig. Dat is waar ik me goed voel, dat is mijn thuis. Maar als je me op een rode loper plaatst, of op een podium, verander ik in chihuahua Jennifer.”

Naast deze geweldige instelling houden haar familie en niet-beroemde vrienden Jennifer ook down-to-earth. ”Mijn familie is niet het soort familie dat me in een trut zou laten veranderen, dus ik ben blij dat ik ze heb.”

”Als ik over straat loop voel ik me niet beroemd, ik loop rond en voel me precies zoals ik me altijd al gevoeld heb. Pas als ik met iemand praat en in hun ogen zie dat ik anders ben, word ik me ervan bewust. Het maakt me zenuwachtig,” vertelde ze. ”Er zijn het afgelopen jaar veel dingen gebeurt waarvan ik nooit had gedacht dat die zouden gebeuren. Het was overweldigend, maar op een mooie manier.”

NieuwsFilm

meest populair