Trailer 'Vanishing Waves': een erotische variant op 'Inception'

Een behoorlijke hoeveelheid naakt in deze ambitieuze sci-fi film uit Litouwen.

Hieronder vind je de trailer van Vanishing Waves, een sciencefiction film uit Litouwen die werd geregisseerd door Kristina Buozyte. De film, die door Joblo wordt omschreven als een erotische variant op Inception, werd uitstekend ontvangen op meerdere festivals.

Lukas (Marius Jampolskis) assisteert een onderzoeksteam door een reeks experimenten waarbij hij contact moet proberen te leggen met Aurora (Jurga Jutaite), een jonge vrouw die al geruime tijd vastzit in haar comateuze staat. De dokters hopen op elke vorm van bewustzijn, hoe klein deze ook is, maar het experiment slaat volledig om als blijkt dat Lukas en Aurora een sterke, psychische band met elkaar vormen in hun wederzijdse, gewijzigde vormen van bewustzijn. Deze band verandert al snel in een romantische, seksueel geladen relatie. Lukas is niet meer objectief en verbergt steeds meer informatie voor de wetenschappers, terwijl hij en Aurora elkaar in het geheim ontmoeten in een reeks surrealistische droomlandschappen die worden gevormd door hun collectieve geheugen. Dit kan echter niet lang goed blijven gaan.

Het budget van de film bedraagt 1,5 miljoen dollar en op basis van de trailer zou je kunnen stellen dat ze hier efficiënt mee zijn omgesprongen. Vanishing Waves komt in de VS uit op 18 juni.



NieuwsFilm

meest populair